Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dans Kursu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğiniz dans kursu var mı ? ama samba cha cha filan değil bu diskolarda görürüz ya bazı bazı adam ne güzel dans ediyor ya filan deriz, ben o adamlar gibi dans etmek istiyorum hani kan ter içinde kalan tiplerden bahsetmiyorum ufak ufak dans eder ama böyle uuuwww olur ortam o tarz danslar öğreneceğim bi yerler arıyorum mümkünse çok da tuzluya kaçmasın, anadolu yakası tercihim..

ps : troll serbest vurun kahpeye
Mesaj tarihi:
tarzın filan adını bilsem zaten google filan bulurum bişey bu tarz dansların genel bi adı filan var mı ? freestyle desem alakası yok bilemedim işte bilen var mı
Mesaj tarihi:
bi odundan devşirme olarak "gay misiniz? ne dansı!" diyeceğim de yenge nasıl yaw..

bi de nette istanbul fitness diye bi aratsanıza.. tüm bu fitness/dans salonu falan geyiklerini ortak toplamış bi site olması lazım yamulmuyorsam
Mesaj tarihi:
senin gibi parkour filan yapan bi adam demesin bunu :)

ben doğma büyüme marmarisliyim çok bilirim o "erkek adam dans edermi lan" abileri içince bi şişe vodkayı gömleği bellerine bağlarlar adnan şenses gibi..

ben severim dans etmeyi ama öyle iyi bi dansçı filan değilim, güzel dans etmek istiyorum bazen görüyorum böyle adamlar çok güzel dans ediyor bende diyorum benim neyim eksik lan bende böyle dans edeyim, varsa bilen eden bi ses etsin
  • Yeni Oluştur...