Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplama bilgisayar alıcam, yardım!

Chorap

Öne çıkan mesajlar

Yeni toptan bilgisayar almak istiyorum. herşeyiyle yepyeni bişey olsun iyi olsun dedim, ama ben bu konulardan çok anlmam. Lutfen biri bana yardım etsin!!! Ankarada oturuyorum aynı zamanda doğru dürüst bi modeme de ihtiyacım var. Butun tavsiyelere açığım. alacağım bilgisayar kasasının içinde bulunabilecek uygun ve düzgün herşeyin bana bir listesini yaparsanız çok memnun olurum.
Teşekkurler[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

sana msı anakart 512 mb kingtos ram 80 segeta phiplips 17 flat monitör 128 speek geforge 4000 tv out ekran kartı ses onbord cpu p4 2.8 800 mhz 1 m keç i önere bilirim sana maliyeti 700 750 arası olur hadi kolay gelsin yada www.mavibilgisayar.com.tr
www.hs.com.tr
www.polenbilgisayar.com.tr

bu adreslerden sistem düe bilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Daha paran varsa ekran kartına bay derim. Gforce 4k seni idare etmez.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

amd athlon 2800+ işlemci
msi KT6V anakart
512MB DDR-400 Twinmos ram
Seagate 120 gb harddisk
HIS Radeon 9600Xt ekran kartı
Sound blaster audigy ses kartı
Apache 56K V92 USb modem
Samsung 52/32/52 2MB
flan yaklaşık 1000 dolar flan ama ideal!..

[Bu mesaj cS_rlzz tarafından 10 Ağustos 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne iş için kullancaksan paranı o yönde harca derim. devamlı film izleyip müzik dinlemeyeceksen ses sistemine ve ses kartına 200 - 300 dolar bayılmanın gereği yok.

ya da oyun hastası değilsen grafik kartına abanmanın gereği yok.

1500 dolara dehşet bir oyun bilgisayarı da yapabilirsin, her işi iyi gören ideal bir makine de yapabilirsin sanırsam.

aslında parça tercihleri konusunda çok tavsiyem yok uzun zamandır ilgilenmiyorum. ama kesinlikle ve kesinlikle kasa, güç kaynağı ve soğutmayı ihmal etme.

hele gidip de amd 3.0 + radeon 9800 + bi sürü bi sürü şey alcağını düşünürsek şöyle kafadan gerçek 350w+ bir güç kaynağı kafayı yememeni sağlayacaktır. öbür türlü bol bol göçmeler resetlenmeler falan yaşayabilirsin. atx kasalarda 300w ya da 350w yazar ama çoğu gerçekte öyle değil.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cS_rlzz, 10 Ağustos 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
amd athlon 2800+ işlemci
msi KT6V anakart
512MB DDR-400 Twinmos ram
Seagate 120 gb harddisk
HIS Radeon 9600Xt ekran kartı
Sound blaster audigy ses kartı
Apache 56K V92 USb modem
Samsung 52/32/52 2MB
flan yaklaşık 1000 dolar flan ama ideal!..

[Bu mesaj cS_rlzz tarafından 10 Ağustos 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]

güzel bilgisayar 1500 dolar a kadar harcıycaksan ;Radeon 9600 yerine Nvidia 6800 al UT 2004 de 6800 radeon 9800 ü ikiye katlıyor fps olarak (+200 dolar demek); tek 512 değil çift 512 ram taktır (+100 dolar demek) ; bu arada sadece ekran kartına ait fan taktır(+30 dolar); ve de bir dvd writer al 1.5 , 2 seneye dvd ler türkiye nin her yerinde olacak ;[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...