Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tr Silikon Vadisi.

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

istanbul da degil ama marmara da olmali, istanbula yakin. bunun lojistik i egitilmis adami, universitelere yakin olmasi gibi unsurlari var. oyle ha diye mardin e kastamonu ya kurulmaz. egitim kampi degil ki, teknoloji ussu, egitilmis adam da ulkenin batisinda, ortasinda bile degil. marmara olmali o yuzden, yalova falanda olabilir, istanbula 1-2 saat uzaklikta olmali.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Hiç yurtdışında uzun süre kalmamış insanların argümanı İstanbulda her şey var oraya koyalım.

Türk usulü aslında bir nevi bu.

ben bayadır turkiye dısındayım ya. kusura bakma, boyle gotten sallamaya alısıksan zaten yaptıgın yorumun bir degeri kalmıyor. istersen senin evinin yanına kurulmasını iste.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

GEd said:

Hiç yurtdışında uzun süre kalmamış insanların argümanı İstanbulda her şey var oraya koyalım.

Türk usulü aslında bir nevi bu.

ben bayadır turkiye dısındayım ya. kusura bakma, boyle gotten sallamaya alısıksan zaten yaptıgın yorumun bir degeri kalmıyor. istersen senin evinin yanına kurulmasını iste.

ooo göt dedi

O zaman yurtdışında nerelere kurulduğunuda bakmışsındır araştırma merkezlerinin veya bu tip yerlerin, genel olarak araştırma ve teknolojiye dayalı yerlerin.

Ben Türkiye'de yaşamıyorum bu arada uzun yıllardır evimin yanında kurulması isteyemem sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç olarak mümkünse İstanbul'a yapmasınlar, yeter artık diyorum :)

Şu alman universiteside açılacak onuda İstanbul'a yapmaya karar vermişlerdi az kalsın.

http://www.abvizyonu.com/egitim/turk-alman-universitesinin-hedefi-2010.html

Bak ne güzel yere açıyorlar şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Sonuç olarak mümkünse İstanbul'a yapmasınlar, yeter artık diyorum :)

Şu alman universiteside açılacak onuda İstanbul'a yapmaya karar vermişlerdi az kalsın.

http://www.abvizyonu.com/egitim/turk-alman-universitesinin-hedefi-2010.html

Bak ne güzel yere açıyorlar şimdi.

iyi olmuş izmire de bazı alanlarda iyi bir kaç üniversite lazım belki bu olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...