dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 koy gebze'ye ya da yap kayseri'ye çevresi de kalkınsın.. ne be her şey istanbul'a mı olur.. bitti şehir, öldü olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 istanbul da degil ama marmara da olmali, istanbula yakin. bunun lojistik i egitilmis adami, universitelere yakin olmasi gibi unsurlari var. oyle ha diye mardin e kastamonu ya kurulmaz. egitim kampi degil ki, teknoloji ussu, egitilmis adam da ulkenin batisinda, ortasinda bile degil. marmara olmali o yuzden, yalova falanda olabilir, istanbula 1-2 saat uzaklikta olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ya beni alsinlarda ise nereye kurarlarsa kursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 GEd said: Hiç yurtdışında uzun süre kalmamış insanların argümanı İstanbulda her şey var oraya koyalım. Türk usulü aslında bir nevi bu. ben bayadır turkiye dısındayım ya. kusura bakma, boyle gotten sallamaya alısıksan zaten yaptıgın yorumun bir degeri kalmıyor. istersen senin evinin yanına kurulmasını iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 giresuna alalım, yerini ben ayalicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 harbi giresun'a alalım bizim arsa var, direk üzerine çakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 toggie said: GEd said: Hiç yurtdışında uzun süre kalmamış insanların argümanı İstanbulda her şey var oraya koyalım. Türk usulü aslında bir nevi bu. ben bayadır turkiye dısındayım ya. kusura bakma, boyle gotten sallamaya alısıksan zaten yaptıgın yorumun bir degeri kalmıyor. istersen senin evinin yanına kurulmasını iste. ooo göt dedi O zaman yurtdışında nerelere kurulduğunuda bakmışsındır araştırma merkezlerinin veya bu tip yerlerin, genel olarak araştırma ve teknolojiye dayalı yerlerin. Ben Türkiye'de yaşamıyorum bu arada uzun yıllardır evimin yanında kurulması isteyemem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 selam beyler, ben de uzun sürede türkiyede yaşamıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Açık adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 rose street, new york Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Senin adres beni ezer, ben çıktım aradan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 eğer adreslerimiz karşı karşıya gelirse, senin adresin benim adresimin önünde diz çöker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi yapmayın etmeyin ben yarışmaya malatya pötürgeden katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 (tu) aquila said: rose street, new york Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Sonuç olarak mümkünse İstanbul'a yapmasınlar, yeter artık diyorum :) Şu alman universiteside açılacak onuda İstanbul'a yapmaya karar vermişlerdi az kalsın. http://www.abvizyonu.com/egitim/turk-alman-universitesinin-hedefi-2010.html Bak ne güzel yere açıyorlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ama gerçekten giresunda bi havaalanı eksik, onu da yaparlar bu iş olursa, eşşek değiller ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 NAH BURAYA YAPIN http://www.gucluhaber.com/images/ARSIV/2009/AGUSTOS/25/melih-gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 esenboğaya doğru tanımsız araziler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Gebze iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ankara'nin az cok bir sanayii si falan var. Izmir bu konuda daha kotu durumda. Izmir'e kurulsa, cok bomba olur. Hem ucuz sehir, hem guzel. Tabii benim gonlumden gecen bu :) Eminim herkes sevdigi yerlere kurulmasini isteyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 MasterHapLo said: karasuya kursunlar limanda açıldı(tu) +1 demek için gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 GEd said: Sonuç olarak mümkünse İstanbul'a yapmasınlar, yeter artık diyorum :) Şu alman universiteside açılacak onuda İstanbul'a yapmaya karar vermişlerdi az kalsın. http://www.abvizyonu.com/egitim/turk-alman-universitesinin-hedefi-2010.html Bak ne güzel yere açıyorlar şimdi. iyi olmuş izmire de bazı alanlarda iyi bir kaç üniversite lazım belki bu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://www.milliyet.com.tr/bakan-ergun-bilisim-vadisi-icin-secilen-kenti-acikladi/ekonomi/sondakika/17.06.2010/1252036/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Istanbul'da yer bulma zorluğu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar