forçen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 dün gece Team Fortress 2 oynuyodum steamden, sonra saat sabah 5.30 gibi elektrikler gitti yattım. şimdi oyuna girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum; steam supportta, steamin download serverını değiştirin, ncf miydi emin değilim işte öyle bi uzantılı dosyaları silin demişler, birde steamin içerisindeki bir dosyayı silin, steam tekrar indirsin onu olur diye okudum ama hepsini yaptım olmadı. oyunu baştan yüklüycem şimdi ama benden başka benzer bir sorun yaşayan var mı onu sormak istedim? genel bir problemse boşuna reinstall yapmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ara sıra oluyor bu. 5-10 dakika sonra düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 11 den beri var bu sorun bende. neyse akşama kadar bekleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 steamden backup aldıysan ona bas geri yüklesin düzelir. yoksa geçmiş olsun, sil baştan kur. o tf2 dl ızdırabı çekilmez diyosanda tf dosyalarını al bi yere sil komple steami tekrar dene falanfalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 TF2 mac ada geldi ya bide free weekend yaptılar normal bunun olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şeye bi bak abi, steam'in ayarlarında downloadlar için bölgeni belirlediğin biyer var. orada yanlış bi bölge seçilidir ondan sorun çıkıyor olabilir. bikere gelmişti başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar