Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW hakkında merak edilenler

tsaniakas

Öne çıkan mesajlar

neden boyle bir baslık actım? cunku WoW hakkında cok sey merak ediorum ama bir cok seyi cevaplandıracak yerlere ulasamıyorum.. PvP , binek sistemi, büyü sistemi, buna ekleyebilecegim cok baslık var.. bi kısmını okuyarak az cok edinsemde mesela pvp ile ilgili hic bişi bilmiorum cunku surekli guncellenior bazı seyler... detaylı bi turkce kaynak nerde bulabilirim guncellenen ? yada burda olebişi yaratsak?[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

detaylı bir türkçe kaynak site olarak benim bildiğim yok.

forumlarımızda baya bi bilgi bulabilirsin yazdıklarının hepsinin cevabı var.

bura için birşeyler yapma işini ise genel yönetici arkadaşlarla konuşman lazım, o iş için görevli arkadaşlar vardı ama yapamadılar.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bu meslek sistemi hakkında merak ettiklerim var, mesela official sitesinde bir paladin in trade skilllerinde Mining and Blacksmithing, Herbalism and Enchanting, Herbalism and Alchemy yazıyor seçebilicekleri bunnarla sınırlımı, yani ben fishing ve cooking istesem ekistradan :) buna ilaveten seçemiyormuyum. (http://www.worldofwarcraft.com/info/tradeskills/images/fishing/screenshots/ss04.jpg)
bu resimdeki bi warrior olsa gerek ve adam bütün skillerden toplamıs mübarek. Skinning ve Lockpicking bile var adamda.
Sosyal ağlarda paylaş

ikililer diildi benim sormaya çalıştıgım, tabiki bi fishing/cooking - minning/blacksmithing gibi ikilileri idealdir bunu bende biliyorum. benim sormak istedigim isteyen istedigi trade skill i seçebiliyormu idi. mesela paladin illa mining yapıcak yada mage enchanting falan yapıcak onun dışına çıkamıyacak die bi sınırlama olup olmaması, ki böle bişi yok screenshotlarda gördügüm kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim mmorpg tecrübem fazla olmadığı için soruyom bazı terimleri. Şu buff büyüleri ne? bide gruplarda bi tane tank oluyomuş heralde. Bu tank yaratıkları üzerine çekiyo sonra herkez rahatça yaratıklara dalıyo öyle bişi mi? Tank da harbi tank gibi defenc olması lazım ?[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

Buff denilen olay arttırma olayı yani senin x yeteneğini bufflarlarsa x yeteneğin bir süreliğine geçici olarak artar. Tank ise yüksek can ve defansa sahip yaratıkları üzerinde "Hobarey yiyosa büyücülere değil baba dalın!" naralarıyla tutan kişidir.
Bazı durumlarda istenmeyebilir ama herkesin sizi tanıdığı savaşçı ve gezgin karakterinizle satış yapmak istemez misiniz? Herkesin seçebileceği alanlar sınırlı olduğu için satış olayı mümkün olacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

satış olayı nassı olucak peki. Bi ragnarok, Knight online, v.s. deki gibi şehir merkezine ufak işporta tezgahları açma die bişi yok benim bildigim kadarıyla. sadece action house lar var ve buralarda açık arttırma usulü satışa koyabiliyoruz bunun harici bi sistem varmı (dükkan açma gibi) bildiğiniz, gördüğünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet görüyoruz işte sorular artıyo... ayrıca gecmis baslıkları okumak sacma cunku beta cıkana kadar ve cıktıktan sonra pek cok sey degisti... ingilizcem iyidir ama yinede ingiilizce forumlardan da acıkcası bişi anlamıyorum.. herkesin her serverda karakter hakkı 1 miydi ? Eger oyleyse trade skilleri alabilmemiz guzel olmus..

ayrıca merak ettigim sanırım oyunda item sıkıntısı cekilmicekmis ama bazı bulunan seyler satılamayacakmıs yanlısmı hatırlıyrum acaba?[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

1 karakter olayını biri attı ortaya gidiyo:) şu andaki betada yok öle bişi arkadaş bi posta screenshot bile yollamıştı 8 char açabiliyosun. evet benimde okudugum kadarıyla unique itemler satılamıycakmış, fakat el değiştirme olayı olması lazım bence bi arkadaşınıza size düşen fakat kullanamıyacağınız bi unique item ı vermek isteyebiliriz. Bunun çözümünü yaparlar elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni tradeskill açıklamaları eklenmiş siteye önümüzdeki hafta açıklanır inş. beta acc. lar
site
ehehuee adamlar elektrik şok aleti koymuşlar
Goblin Jumper Cables - Jumper Cables will sometimes be able to shock a dead player back to life. Be warned that they are experimental and may explode.

[Bu mesaj Mosquito tarafından 30 Temmuz 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Obarey güzel düşünmüşler :-)
Böylece bi savaşçı falan da reslemeyi deneyebilecek, valla helal olsun. Şu anda tezgah olayı yok bildiğim kadarıyla. Olmasın zaten teker teker gezmek işkence oluyordu. Burda hop pelerinleri seç hop en pahalısını al falan filan kolay olacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

tezgahı bilmemde ilerde mesela bitane blacksmith dukkanı acabilsek veya bitane tavern orayı işletsek arada sırada ugrayıp gelenlerle geyik yapsak bira tokuştursak cok eglenceli olurdu...

bide mesela paticik horde olarak mesela kocaman bi kale alabilecekmiyiz kendimize?[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard'ın açıklaması şöle:
Betaya ev sahibi olmayı eklemicez. Oyun çıktığı zaman ya da sonraki bi patchle bunlar olabilir.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...