Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://haber.gazetevatan.com/bunu-yapan-insan-olamaz/310765/7/Yasam Antalya'da yaklaşık iki aylık oldukları bildirilen iki sokak kedisinin gözleri oyuldu. Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Altınkum mahallesi 420 sokakta oturanların yıllardır beslediği kedilerden biri yaklaşık iki ay önce yavruladı. Anne kedinin sokaktaki sık çalılıklarla kaplı ağaçlı arazide sakladığı yavrular son birkaç gündür kendi başlarına dolaşmaya başladı. Sokak sakinleri önceki gün yavru kedilerden birinin hareketlerinin garip olduğunu fark etti. ondan sonra bana hayvanlar hakkında duygusal davranıyosun hayvanı insana tercih ediyosun falan diyosunuz. al belli niye tercih ettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ölene kadar sopa cezası lazım mesela böyle suçlar için bi cezaevi tasarlıyalım oda olsun ama odanın her yerinde sopalar dönsün ağzına ağzına vursun habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Hümanizm umarım ileriki çağlarda insanların geriye bakıp aynı dünyanın düz olmasına dendiği gibi "ulan ne saçma şeylere inanıyorlarmış" dediği bir doktrin haline gelir. Bazı insanlar olmazsa bu dünya çok daha güzel bir hale gelecek çünkü. Madem öyle, kaldırılsın o insanlar anasını satayım. Varolmasınlar, belki reenkarne olup daha düzgün bir canlı olarak gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya gerizekalı ana babaların gerizekalı moron cocukları yapıyor bunları.ben gözlerimle gördüm ya.cocuklara bagırıosun kovalıosun arkanı dönüosun çivili tahtalarla kediye köpeğe vuruyorlar analarına soyluyosun bişi demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 offff inciye tasiyip ana baci saydirasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 söylemeyle olmuyo. ben saldırıyorum direk. sonunda afrikaya yerleşip fil avcılarını öldürücem. bu işin sonu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 olm siz şaka mısınız kedi bu kavga etmiştir gözü oyulmustur kopek sansar her tur kavgaya girer kedi kim tutup kedinin gozunu oyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu kadar senedir kedili bir mahallede yaşıyorum hiç gözü kavgada falan gözü çıkan kedi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sen görmemişssindir baskasi görmüştür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 SNA1L said: olm siz şaka mısınız kedi bu kavga etmiştir gözü oyulmustur kopek sansar her tur kavgaya girer kedi kim tutup kedinin gozunu oyacak sen gerizekalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 SNA1L said: olm siz şaka mısınız kedi bu kavga etmiştir gözü oyulmustur kopek sansar her tur kavgaya girer kedi kim tutup kedinin gozunu oyacak Gozu sakat kedi gordum de, bicakla oyuk acilmis kedi hayatimda hic gormedim, ki 8782372382 kedi gorup sevmisligim vardir, kedim de vardi 3 sene oncesine kadar, kacti gitti sonra, o apayri bir konu. Su an 2 yasinda bir kopegim var, benzeri bir olay basina gelse muhtemelen o serefsizi bulur, pederin emanetle bam gum karnina sikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yanliz ben de gormustum tek gozu cikmis kedi bizim bahcede paso kavga ediyo picler sabah aksam mewmewmewmwemewmewwemewmew diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 2 aylık kedi kavga etmez. yok öle birşey. yani 2 tane yavru kedinin 4 gözü oyulmuş. kavga etmişlerdir yeieaea diyerek olayı görmemeye çalışmanız çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 karga marga oymştur belki, böle değilse çok kötü be ne insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 haberin linkine bile tiklamadim oylesine gordugum bi seyi soyledim sadece ayrica burda cinnet gecirmek, herkesin rage acmasini beklemek biseyi degistirmiyor burdan yapabilecegimiz seyler sinirli anca teknik problemler, sorular olur, bilen biri cevaplar ha hardcore takilip yapanlarin gozunu oyarsan o zaman mahcup olur, saygi duyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sayfayı açmadan önce: olm kapışmayın lan! sayfayı açtıktan sonra: evlat sopamı getir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Quiternoob said: Hümanizm umarım ileriki çağlarda insanların geriye bakıp aynı dünyanın düz olmasına dendiği gibi "ulan ne saçma şeylere inanıyorlarmış" dediği bir doktrin haline gelir. Bazı insanlar olmazsa bu dünya çok daha güzel bir hale gelecek çünkü. Madem öyle, kaldırılsın o insanlar anasını satayım. Varolmasınlar, belki reenkarne olup daha düzgün bir canlı olarak gelirler. ben de bunu umuyorum. ileride insanların; ''yav eskiden hayvanlara kan kusturuyorlarmış, amma ilkellermiş'' demelerini ne çok isterdim! tomkat said: yanliz ben de gormustum tek gozu cikmis kedi bizim bahcede paso kavga ediyo picler sabah aksam mewmewmewmwemewmewwemewmew diye sen de her an aç susuz olsan, karda, kışta, selde barınağın olmasa, her an korku, panik içinde olsan, yavrularını koruyabilmek için olmadık fedakarlıklar yapmak zorunda olsan, sabah, öğlen, ikindi, akşam kavga etmek, yaşam savaşı vermek zorunda kalırdın harmharmharmramlammar diye... tomkat said: ayrica burda cinnet gecirmek, herkesin rage acmasini beklemek biseyi degistirmiyor burdan yapabilecegimiz seyler sinirli öyle değil işte; hayvan hakları konusunda kamu bilinci ve vicdanı oluşturmaya katkı sağlaması açısından, ileride çocuk sahibi olunduğunda onları hayvanlar konusunda daha duyarlı yetiştirme açısından, hayvanlara yapılan zulümlere dikkat çekilmesi ve hayvan hakları, onların bakılıp, korunması konusunda platformlar oluşturulmaya çalışılmasında yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bir insan tarafindan yapildigi dogrulandi mi ? Kavgada falan cikmistir. Daha onceden bir kac tane boyle vaka gordum bizzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Chemical said: ölene kadar sopa cezası lazım sopa cezası yetmez, "medieval" gitmek lazım bu insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sharky said: Bir insan tarafindan yapildigi dogrulandi mi ? Kavgada falan cikmistir. Daha onceden bir kac tane boyle vaka gordum bizzat. ben hiç görmedim valla. küçüklük hastalığından gözü akanı gördüm, kavgada gözü çizilipte gözü kapalı gezen sonra iltihap kapan kedi de gördüm ama gözü dışarı fırlamış kedi görmedim açıkçası. adam oyulmuş diyor pek çizikle olacak iş değil bu. Aklıma tek gelen şey karga ama hiç böyle bir vaka da görmedim bizim okul yavru kedi doluyor her bahar. Ki aynı zaman diliminde iki ayrı kediye olmuş olması daha garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Var boyle vakalar. Sirf bu yuzden gozu tam dusmemis, fakat bolca enfeksiyon kaparak problem cikarmis ve ameliyatla alinmis olanlar da var. Goz hassas bir organ, illa oyulmasi gerekmiyor bu hale gelmesi icin. Tabii bunu bir insan yapmamistiri savunmuyorum, yanlis anlasilmasin. Insallah yapmamislardir diyebiliyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 haberin özeti haber " Veteriner Hekim Derya Özdemir Ertürk, yavru kedinin her iki gözünün de görme yeteneğini kaybettiğini belirtti. Bunun üzerine yavrunun iki gözünü de operasyonla aldı.... bugün komşular bu kez yavrulardan siyah beyaz renkli olanın bir gözünün dışarıya fırlamış olarak, yüzü kan içinde bir köşeye sinmiş olduğunu söyledi... Maalesef onun da sol gözü alındı." Veteriner Hekim Derya Özdemir Ertürk, her iki yavrunun da gözlerinin bir başka hayvanın saldırısı sonucu o hale geldiğini düşünmediğini belirterek, delici bir aletle oyulduğu izlenimi edindiğini kaydetti. Sokak sakinleri son birkaç güne kadar çevrede koşturup oynayan kedilerin artık insanlardan kaçtığını, hiçbirinin ortalarda görünmediğini belirterek,yavrulara işkence yapan kişi ya da kişilerin bulunmasını istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Büyük ayıp ya..Yuh! Yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bi gün şöyle bişeyi görürsem yapan çocuğu oracıkta öldürürüm, hiç de acımam gayet zevkle yaparım. geçen sene de böyle haberler vardı öf. çok üzülüyorum aklıma geldikçe bu tip olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar