nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ya Bleeding scriptini Yapıyorum Ama bir türlü Bleeding Vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ehh be nopel Yukarda arat bleeding diye oda çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ya Öyle Yaptım. Tamam O On=@Create nin altına ekliyorum on=@equip falan filan ama çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 calismayan scriptini yazsan buraya belki daha iyi yardimci olunur.[signature][hline]nbl staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hahaha Wolvex gelmiş :D On=@Creatin altına değil On=@Equip src.events +e_bleeding On=@UnEquip src.events -e_bleeding böledir herhalde bi kontrol et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 [itemdef 013fe] defname i_katana resources 8 i_ingot_iron weight 4 type T_WEAPON_SWORD flip 1 dam 5,26 skill Swordsmanship reqstr 10 twohands N category Provisions - Weapons subsection Swords description Katana dupelist 013ff skillmake blacksmithing 69.1 RESOURCES2=10 i_ingot_iron On=@Create hitpoints {31 90} on@=Equip src.events +e_bleeding on@=Unequip src.events -e_bleeding [itemdef 013ff] // katana dupeitem 013fe on@=Equip src.events +e_bleeding on@=Unequip src.events -e_bleeding Aynen Böyle Yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 [itemdef 013fe] defname i_katana resources 8 i_ingot_iron weight 4 type T_WEAPON_SWORD flip 1 dam 5,26 skill Swordsmanship reqstr 10 twohands N category Provisions - Weapons subsection Swords description Katana dupelist 013ff skillmake blacksmithing 69.1 RESOURCES2=10 i_ingot_iron On=@Create hitpoints {31 90} on@=Equip src.events +e_bleeding on@=Unequip src.events -e_bleeding Böyle Yaparakda Denedim Olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Scpyi c/p lesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bleedingmi ? Bleeding İşte Şu [Function bleeding_loss] sayua 0020,6,0,enu [events e_bleeding] On=@Hit if ( > 24) if (( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0)) if ((rand(125) <= / 40)>) && !() && !() && !()) src.damage {30 40} src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act if ( < 25) mana 0 else mana ( - 25) endif sysmessage @33 you bleeding to . src.sysmessage @33 bleeding... src.bleeding_loss * yaralanir * return 1 endif endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove findid.i_bleeding2.remove [itemdef i_bleeding] name=bleeding id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 8 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 7 cont.sysmessage @33 bleeding... cont.damage {10 15} cont.bleeding_loss * kan kaybeder * return 1 [itemdef i_bleeding2] name=bitsin artik bu cile id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 210 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.bleedings * yarasi kurur * cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 [function bleeding] events +e_bleeding return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bleeding Scriptimdemi Bir Sorun Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bu scp küllüm yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nerden bulacam başka bir bleeding scripti nerden indirdiysem çalışmıyor biri bana gönderebilirmii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 O scp doğruda sonunda [function bleeding] var o ne anlamadım o scpbnin orjininde öle bişey yoktu... + Yukardada bir kaç satır deişik sen değiştirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Valla Ben Hiç Bir Şey Değiştirmedim Aradım Baktım bu scp Vardı Bende Aldım yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=844 İşte Bu Siteden Aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 O zaman scp yi yazan kişiye özel emsaj at o yanıtlasın sorularını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ya Lütfen Bana birisi Çalışan bir Bleeding Scripti Versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bleeding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: nopel, 10 Ağustos 2004 14:22 tarihinde demiş ki: [itemdef 013fe] defname i_katana ... On=@Create hitpoints {31 90} on@=Equip src.events +e_bleeding on@=Unequip src.events -e_bleeding ... Aynen Böyle Yaptım ON@=EQUIP yapılmaz be abiciğim ON=@EQUIP olur Diğerleri nasıl göremedi anlamadım ama...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar