k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Arkadaşlar öncelikle merhaba, biraz önce oyundayken internetim dış ülkedeki hostlara karşı bağlantısını yitirdi ya da en azından ben öyle sanıyorum çünkü yurtiçi hostlara ve serverlara karşı bağlantım yerindeydi.. 4.2.2.5 ve 4.2.2.6 dns adreslerini kullanıyordum haliyle değiştirmek zorunda kaldım fakat işin ilginç tarafı farklı bir dns adresi de yazsam veya adresi otomatik olarak da aldırsam ilginç bir şekilde WoW'a girdikten sonra Karazhan ve onun bağlı olduğu Battlegroup'daki realmlere erişim sağlayamıyorum.. Diğer realmlere düzgün olarak bağlanıyorum fakat Vindication Battlegroup'undaki hiçbir realme giremiyorum.. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yurtdışı ölü şuanda, nationwideweb gibi birşey kullanıyoruz şuan internet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bende hiçbir problem yok ama Vindication'daki realmlere girememekten başka... İlginç... Neyse madem öyle diyorsun bekleyelim o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yurtdisi berbat su an normalde 60-80 ms aldigim realmden 300-400 aliyorum speed test yurtici mukemmel ama var bisi cikislarda 7,8/8m aliyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Neyse bekliycez artık napalım, teşekkür ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ea serverlarada bağlanılmıyo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İnternet bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar