Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

tekrar soyluyorum, super transfer.

bu kadar kariyerli bir oyuncu daha önce geldi mi? Hatırlayamadığım için cidden soruyorum.

Bencede Hagi'den sonra yapılmış en iyi transfer. Varlığı ve tecrübesi yeter yani ki futbol oynamak istiyorum diye ayrılmak istemeside hala futbola olan açlığını gösteriyor. İnönü'de taraftarın gazıyla süper işler yapar.

edit: bzzz carlos'u tamamen unutmuşum. hiç iz bırakmamış bizde demek ki :(

bu arada Haz. yoksa formada alırken 2 kere düşünürüm. Biz yazdırırz arkadarş bu kadar zor mu? :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim de bildiğim şu ana kadar gelmiş kariyeri en yüksek oyuncu.

Quaresma için şımarcak şöyle olcak böyle olcak dediler. Adam geldiğinden beri tek bir antremanı kaçırmamış ve herkesle de süper geçiniyormuş.

Guti'nin de aynı profesyonelliği sergileceğinden şüphemiz yok.

Cidden bu sene TSL direk klasman atladı. Bütün takımlar aç gibi transfer yapıyor, bu sene güzel bir lig seyrediceğiz sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Hagi 2 sebepten dolayı gelen en büyük transferdi. 1. si o güne kadar 30 yaşın üzerinde de olsa o kariyerde bir oyuncu alınmamıştı,2.si ve daha önemlisi Hagi geldikten sonra türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük yabancı transferi oldu. Farkı Türkiye'ye futbol oynamaya gelmiş olmasıydı.
Guti,Roberto Carlos,Quaresma,Anelka,Kewell ve daha nicesi şuan aklıma gelmemiş olabilir geliyor artık Türkiye'ye ama bitmişken geliyorlar. Guti'nin avrupada talibi olsa oraya gider daha iyi paralar önerip getiriyor yöneticilerimiz ortada çok bi sihirbazlık yok.
Ha Guti gelir futbolunu ortaya koyar keyifle izleriz,yok gelir Carlos gibi tatilini yapar yapılan kötü transferler listesinde yerini alır.Guti muhtemelen futbol hayatının son sözleşmesini yaptı Beşiktaş ile. Ya aldığı paraya bakıp yan gelip yatıcak yada aldığı parayı haketmeye çalışıcak bunu zaman gösterir.
Kariyer olarak da sanırım gelmiş,gelicek en kariyerli futbolcu Carlos'tur.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Guti,Roberto Carlos,Quaresma,Anelka,Kewell ve daha nicesi şuan aklıma gelmemiş olabilir geliyor artık Türkiye'ye ama bitmişken geliyorlar.

guti carlos kewell içindediklerin dogru hayatta görecekleri cogu basarıyı görüpte geliyorlar ama anelka ve quaresma farklı yolun yolcuları anelka nasıl geldi bilemicem kaldıki sonra gitti chealsede oynadı quaresmaya gelince kariyeri boyunca bozguna ugramıs bir oyuncu üzgün biroyuncu. aynı hagi gibi cok büyük klüplerde bişe yapamamıs ama bittik mi deilmi belli deil hagide bittik gibi görülüyordu ama geldi burda kendini buldu.Hagi galatasaray için nekadar sans ise gs da hagi için bir sans oldu. aynı durum quaresma için gecerli ama sonu belli deil
Sosyal ağlarda paylaş

tmm abi kızma kadroyu ben kurmuyom ki shuster böle kurar gibime geldi banada ölesi daha mantıklı geliyor ama delgado oynıcak gibi duruyor zaten cok değisir ilk onbir tam bir ilk onbir olacagını zannetmiyorum idare eder bir türk forvet bulsak defans daha saglam olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Ekrem?
Köybaşı ciddi defansif zaafları var. İ.Üzülmez desek yaşı kemale erdi kaç maç oynar bilemiyorum.
Toraman baskı altında çok hata yapan bi yapısı var.
Bi Ferrari var net kesici onu da kullanmayı düşünmüyor pek.
Attığından fazlasını yer bu takım bence. Kadroda olsa da kullanmaz o kadarını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...