Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 batuhanıda burda evlat edinir o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ama batuhanı dövmeyen dizini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 batuhan geri gelirse kalkar bi tarafları yolladılar yine almak zorunda kaldırlar bana muhtaçlar diye. Ali Kuçik var üstüne düşülse biraz Batuhan'ı aratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ali avusturya kampinda varmiydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 biri su batuhanı dövse rahatlıcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Kamp'a götürüldü Ali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oldun said: biri su batuhanı dövse rahatlıcam valla benden iriyarı ama sende yardım edersen hallederiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 esasen üzülmez dövse idi böyle olmazdı şimdiye adam olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 o döver deli gücü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 araya alalım iice nefret doldum nouma ilhan sergen bu adamlarda artislik yapıyorlardı ama hem samimiydiler hemide yetenekli bu herifde ikiside yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu çocuktaki yanar dönerliğe gıcığım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ferrariyi kadroya almış hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 robinho kesinmiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 anladığım kadarı ile robinhoya shustere ve bizim yönetime sorarsan bu iş kesinde bu çocuğun bi klübü mlübü yokmu bi para almayacakmı daha pazarlık filan yok ortada yani prüz çikabilecek çok konu halen havada gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Robinho'da gelirse tüpçünün havasından geçilmez artık gerçi kadro efsane olur ferrari'ninde kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Allah Beşiktaş'a Gidiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Schuster: "Çocuklar sizi takımımda görmek istiyorum."Guti: "Roby ne yapıyoruz? Gidiyor muyuz Beşiktaş'a, Ne diyorsun?"Robinho: "Abi bence gidelim, gel dinle beni."Schuster: "Doğru karar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bide Raul'a fikrini soralim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gazetelerde guti geliyor haberleri var hala, gelmemiş miydi bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 imza atmadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yabancı sınırı yüzünden deil mi o yoksa gelmicek mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 1. Hafta Bucaspor-Beşiktaş 2. Hafta Beşiktaş - Büyükşehir Belediyespor 3. Hafta Karabükspor - Beşiktaş 4. Hafta Beşiktaş - Ankaragücü 5. Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş 6. Hafta Beşiktaş - Antalyaspor 7. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş 8. Hafta Beşiktaş - Manisaspor 9. Hafta Kayserispor - Beşiktaş 10. Hafta Beşiktaş - Sivasspor 11. Hafta Beşiktaş - Kasımpaşa 12. Hafta Gençlerbirliği - Beşiktaş 13. Hafta Beşiktaş - Konyaspor 14. Hafta Galatasaray - Beşiktaş 15. Hafta Beşiktaş - Bursaspor 16. Hafta Eskişehir - Beşiktaş 17. Hafta Beşiktaş - Gaziantepspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bence çok güzel bir fikstür hemde epey bi güzel. Ilk maç izmirde olağan üstü geçecek, ikinci maç inönüde sezon açilişi yine olağan üstü bir atmosferde olacaktır. Karabüke gidiyoruz muhtemelen otobüs yolcuğu olacak ama zorlayacak bir takim değil. Sonra evimizde yine zor bir mücadele. Derbilerin hepsi deplasmanda. Fikstürün başı kolay sonu zor. Son 3 maç ilgimi çekti. Eskişehir Gaziantep ve Bursaspor. Bana göre bu üç takımda ligin 2.yarısında ne düşmeye ne çikmaya işini garantilemiş bir pozisyonda olacaklardır. Son maçlarda küme düşmeye oynayan takımlarla oynamak daha sakat. Şahsen bana sorsalar fikstür ne olsun diye işte aha böyle olsun derdim. Küme düşmeye oynayanlarla ilk haftalar karşılaşayım, derbilerde de deplasmana gideyim ligin ilk yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 son 4 haftaya lider girmezsek ligin ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmemiz zor olabilir ama iyi fikstür bende tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar