Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Azgal -Order Türk oyuncular...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar. Askerlik görevimide bitirdikten sonra evime kavuştum ve Warhammer acc. umu açtırdım tekrar. Disorder guild inde WP. imle devam ediyorum. Birkac arkadaşım var oynayan guild tede Türk'ler var. Ama hala umudum var paticik tende mutlaka biriki tane cıkar diyorum Türk en azından vent. muhabbetine filan gelicek Order oyuncusu...Varsa lütfen şuraya bi çıtırdatsın...:)
Mesaj tarihi:
Norn'da da destro Charlarım var hep. Olmadı 1.3.6 patch i gelince Norn'daki charlarımı silmeden bi order da orada açarım diyorum ama karakter kasmaktanda baydım artık sıfırdan. Gerçi orda cok Türk olabilir ama bir oluşum varmı ki ? Yoksa Azgal daki gibi herkes dagılmış kimsenin birbirinden haberi yok bir durummu var ?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim Azgalda R15 Shadow Warrior ve R31 Witch Hunter var ( Anthert - Redegor ) eğer mesaj yazarsan lotdye çekerim seni. Ayrıca Norn da Destro Türk varsa R36 Chosenım var onunda adı Anthert.LotDye çekerim SC Farmlarız bende konuşucak Türk bakıyorudm :)
Mesaj tarihi:
6-7 tecrübeli oyuncu olarak Order tarafında faaliyet göstermekteyiz.En düşüğümüz RR 40 en yuksegimiz RR 76 olmak üzere.
Bana whisper atarsanız iletişim kurabiliriz.Ordaki nickim de Rdoan
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bizde geri donduk WAR a 1 hafta once eski 40larimizi silinmis...
Geri actirmaya caliscaz.Nese yeni 2 tane actik de kimseyi online bulamioruz Bize ulasirsiniz

Nick: Nubar
Mesaj tarihi:
Herkez nornda olsa ne güzel olur :P. 40 karakterinide alırsın herhalde. Transferler sırasında felan yalan olmuştur diyecem ama. Sen transfer etmesen bile, otomatik kopyalıyordu karakteri server birleşme zamanlarında.
Mesaj tarihi:
2 yerdede ara sıra oynuyorum. Lag problemi yaşamadım. Gerçi bazen 20-22 arası ara sıra lag olduğu oluyor. Tabi fazla bir oyun saatim yok o yüzden kesin birşey diyemem. En temizi, kendi forumlarına girip bakmak. Orada insanlar lag dan şikayetçi olmuşmu olmamışmı. En temizi bu olur.
Birde ttnetide takip etmek gerekiyor. http://home.netone.com.tr/sonuc.asp Bazen geç açıldığı oluyor. Sol tarafındaki rakamlara tıklarsan, sorunun açıklamaları yazıyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selam herkese,

Biz 5-6 arkadaş order tarafında bikaç gün önce Türk Mali adında bi guild kurduk henüz guild rank3. genelde T2de yeni beraber adapte olacağımız karakterle oynuyoruz. yakında T3e geçiceğiz. Ama guildde herkesin rr40-80 arası karakterleri de var.
Geceleri pek oynamıyoruz ama sabah 9 akşam 8 arasında oyundayız kesin. Destronun gündüz aşırı kalabalık olmasına rağmen biz de kendimizce inf ve reown toplamaya çalışıyoruz.
Benim nick "osmanaga" r18 ib, bu karakterle iletişime geçebilirsiniz. rinonlil r20 am, owo r18 wp, yahaci r19 rp, hunzan r16 wh diğer arkadaşların nicklari, onlarla da iletişime geçebilirsiniz.
Yeni yada eski herkesi bekleriz. guild yaş ortalaması +30 bu arada o yüzden herhangi bi drama yada kavga ortamı yok. olmasını da istemiyoruz.
Herkese iyi eğlenceler.
Mesaj tarihi:
Harir said:

Evet ben de gördüm.Belki norn yerine yanlışlıkla azgal'a yazmış olabilir.Ib demişken t2'de Fumdor adında bir ib görürsen guard pls:)

ahah ib olmak içine işlemiş slayer yazacaktın heralde sen slayer kasmıyomusun şapşal cüce
Mesaj tarihi:
Slmlr,Azgal orderda

Expandables guildinde birkaç türk arkadaşımız ve çoğu yabancı dostlarımızla birlikteyiz.Karakterini ustaca kullanan üyelerimizle RvR ve PvE yapmaktayız,sürekli olarak ventrillo açıktır.
Futursuz kobs
Mesaj tarihi:
Futursuz said:

Slmlr,Azgal orderda

Expandables guildinde birkaç türk arkadaşımız ve çoğu yabancı dostlarımızla birlikteyiz.Karakterini ustaca kullanan üyelerimizle RvR ve PvE yapmaktayız,sürekli olarak ventrillo açıktır.
Futursuz kobs

:) ne var bizde bikaç turk arkadasla ally nizdeyız:D (rp)
Mesaj tarihi:
azgal da t2-t3 sc durumları nasıl onu öğrenebilirniyim lotdaki grind furyası yüzünden ordadamı durgun yoksa? nornda rr 78 bi sorcum varda baydı artık ordaki destronun mallığı sc ye giriyorum healer yok olan healer dps yada solo renown leech yapıo falan ii ce işkence olmaya başladı RP yada WH açmayı düşünüyorum orda
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar kusura bakmayın, aslında ben azgal yazmamıştım ama yanlış başlık altına yazmışım. Türk Malı guildi Norn serverında, şimdiden 3 arkadaş daha katıldı, umarım katılım daha da artar.
Mesaj tarihi:
@arkimod
healer azsa healer açsana. Madem karakter değiştiriyorsun ve healer sorunundan bu bukadar rahatsızsın. Sen rvr a çıkıp, bo kenarında sorc un ile, 2 adam kesip, 8000 e yakın renown alırken, iyi tabi. Biraz bencillik var gibi geldi :P.

Benim fikrimde, dest tarafında oynayanların mallığı. Healer yok diye ağlayıp, var olanlara mok atıp, server değiştirmeleri. (nasıl hissettiriyor :P)
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Healer yok diye ağlayıp, var olanlara mok atıp, server değiştirmeleri. (nasıl hissettiriyor :P)

Valla nornda healera bok atanı görmedim hiç.Zaten sayısı az eleştirilcek düzeyde bile değil.
Mesaj tarihi:
Altdan alacak yada cevap verecek bir durum yok zaten. Senin yazdığın mesajı, sana uygun bir şekilde çevirmeye çalıştım, öyle bir düşüncem olduğundan felan değil (hani öyle bir düşüncem olsa da yine altdan alacak birşey yokki.Tabi "ben herkeze hakaret ederim, bana edilemez" gibi bir düşünce şekli varsa, "altdan aldığını" düşünebilirsin):p.

Mesajın ile ilgili bir düşüncemi söylemem gerekeceksede zaten, dest den değilde, healersızlıktan sıkılmışsın. Orderada gidip healer oynayacakmışsın. Burada healer açmak daha akıllıca değil mi.

Ayrıca sana daha eğlenceli birşey söyleyeyim.
Buradaki dest neyse, azgaldaki orderda aynı şey. Sc lere girdiğinde, karşıda 1 parti healer felan oluyordu (1 ay öncesine kadar böyle idi. warlord silahları almaya çalışırken, biraz işkence çekmiştim wh ye). Chosen + dok sayısından bahsetmek bile istemem. Ağırlıklı olarak oynadıkları sınıflar "Sorc, Chosen, Zealot, dok"
"İllede healer ve order" oynamak istiyorum ve birazda kolay olsun diyorsan, yeni bir hesap alıp nornda order oyna.

t2-t3 soruna gelince, 1.3.6 da lotd e summon kalkıyor ve 32 de uçabiliyorsun. Yani t2 ve t3 deki pvp daha aktif olacak.
  • Yeni Oluştur...