Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orta Dünya Sonunda Açıldı

roxside

Öne çıkan mesajlar

said:
roxside, 09 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Harita Çalıntı Değil Bence O zaman sihirlisayfalar,unlive,ankaranet bunlarda ÇALDI.Scriptlere Gelince Scriptler Çalıntı Değil.İsteyen gelip bakar kapımız herkese açık ama su ınanın burada bizi kotuleyenler 2 gun sonra STAFF alımı varmı dıyıp yalvarııyorlar.Bunları Yaşadım.

Çalmadı Demiyoruzki Zaten Onlarda Çaldılar. Çünki Türkiyede Böyle bi Harita yoktu. Dediğim Gibi Yurt Dışından Bi Adam Çizdi Ama Adını Hatırlayamıyorum. Sşizde Biz Editledik Diyorsunuz.
[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Sosyal ağlarda paylaş

O zaman Yaptık Yerine "Biz Bunu Bi yerden Aldık" Dersin Arkadaşım Bu insanlar Aptalmı?[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Senin kötülenmeye ihtiyacın yok kendi azınla demişsin ben ankaranet'de staff dım diye. Bundan daha kötü bir şey olabilirmi? ( Hırsızın yanında hırsız değilim demek gibi bir şey bu )
Roxide'a sözüm yok eyw ama diğerlerinin de konuşmaya hakkı yok zaten ;)

[Bu mesaj Manloth tarafından 09 Ağustos 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 09 Ağustos 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
Zaten Senin kötülenmeye ihtiyacın yok kendi azınla demişsin ben ankaranet'de staff dım diye. Bundan daha kötü bir şey olabilirmi? ( Hırsızın yanında hırsız değilim demek gibi bir şey bu )
Roxide'a sözüm yok eyw ama diğerlerinin de konuşmaya hakkı yok zaten ;)

[Bu mesaj Manloth tarafından 09 Ağustos 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Ne Alaka Ben ankaranette Stafflık Yaptım Nesi Kotu Ben yapma Harıta Demıyorumki Kardeş. Bana Orta Dunyanın Harıtasını Calma Olmadıgını Kanıtlayamazsınız. Bende Kendımde Dedım Calma Harıtalar. bunuda Bılın Yani. Tabi anlama Ozellıgınız Varsa.Oradakılerde Caldılar Harıtayı.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 09 Ağustos 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de Orta Dünyanın sahibi derseniz bende size SihirliSayfalar Derim. Şapşallığın Lüzumu yok bence... Paradox da kim oluyor? Hırsızları burada server sahibi yapmayın aiptir.

"Bu gün Nebula'nın elinden nebula alınsa aynı tepkiyi verirdim kuşkunuz olmasın."

Bu Arkadasımız Baslattı Konuyu Bızde Yorumlamaya Basladık.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 09 Ağustos 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
Ben hırsız diyorum siz staff diosunuz saçmalamak olmuyorda ne oluyor bu?

Türkiye'de ilk Orta Dünya Haritası SihirliSayfalar Tarafından Getirilmiş ve Oyun için açılmıştır. Daha Sonra Unlive bu haritayı kullanmış, Çalıntı script ve haritalarla Orta dünya adı altında bir shard açılmıştır. Sırada Roxide var onlara başarılar diliyorum ama olan bir şeyi yok abi biz yeni yaptık demeninde bir mantığını göremiyorum. Bu konu çok uzamandan *lock* alırsa sevirinim.

[Bu mesaj Manloth tarafından 09 Ağustos 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Lüzumsuz lüzumsuz konuşmaya gerek yok arkadaşlar değişik bir alt yapı üzerinde orta dünya haritası ile açılan bir sunucu script tabanı tamamı ile bana aittir. Lütfen daha fazla tartışmayında ne dir ne değildir hep birlikte görelim.

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...