cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Evet yaklaşık 5 gündür bir sorun yaşıyorum.Tam balık makrosundaydımki eletrik gitti ve 1 dakika içerisinde geri geldi.Tekrar oyuna bağlanmak için cliente tıkladım,clientin açılmadığını fark ettim.herhangi bir hatada vermiyor,sanki işlem yapmamışım gibi tıklıyorum ama etkisiz client açılmıyor.5 6 servera giremiyorum yaklaşık.Virüs programlarınıda kapadım güvenlik duvarınıda kapadım bir türlü açılmıyor client.SAdece tek bir servera girebiliyorum (reklam olmasın isim vermeyim).Acaba dedim o serverin clienti uo dosyalarınımı bozdu.Uninstall ettim yinede açamıyorum.Sorun nedir acaba?
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yokmu baba yigit sorundan anlıyan.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ultima online ı kaldır. sonra makinada kalan son register kayıtlarınıda sil çünkü kalır kök registerlar onlarıda sildikten sonra tekrar kur öyle dene bakalım.
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eheuheuhe...patch yap..adamı öldürmüssünüz ya..YAda yeniden kur uo yu..yada bir arkadasından sadece clienti ni site exe sini göndersin sana..clienti calışan bir arkadasından.Bu clienti kendi uo na kopyala yapıştır yap. düzelir muhtelemen..
Öne çıkan mesajlar