Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ok uyarini aldim ben geregtigi sekilde davranicam bundan sonra[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 buranin jandarmasi kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 nası jandarma:))[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ilk albümüde rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Zaten ben Limp Bizkiti asi takıldığı için sevmiştim.Dediim gibi ve dediiniz gibi daha sonra parayı görünce kendilerini şaşırdılar ve artık gözümde bi değerleri kalmadı. Bu arada biraz üstüme alındım KoRnla Limp Bizkiti aynı kefeye koyanın ben mi olduumu iddia ediyo herkes? çünkü öle bişi yapmam ve yapanı da kınarım :) Results may vary'ı almak için nasıl sidiciye koştuumu hatırlıyom da...Peheeeey! ve eve gelip dinleyince uğradıım hayal kırıklığı :( Eskiye dair bi phenomenon kalmış son albümde.Gerisi hep pop tarzı gudik şeyler. Bu arada ben daha önce de KoRn,Metallica vs. dinniodum ama 3-4 şarkısı filam vardı.Limp Bizkit'ten iğrenince bilgisayarı metallica,KoRn,Rammstein ve Evanescence manyaa ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Vah vah vaaahhh içim yanıyo içim... Metallica'nın haline bakın yauu. Hangi grupların yanında ismi geçiyo.. kimlerin ağzına düşmüş ismi... üzülüyorum.. ahhh nerde eski Metallica???[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 metallica nin durumu bundan 8 9 yıl öncesinde belli olmuştu onu tartışmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yav tartışmak diil canım ama üzülüorum heriflerin hallerine... ya şimdi oyuncaklarını yapıolarmış.. ulan nerden nereye bee.. bi Kill'am All'a bik bide St. Anger'a[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boş iş bu limp bizkitler mettalicalar filan artk yüzsüzlük yapıo hepsi[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 O grup dagıldı..Bu limp eski limp degil o yüzden cok fazla sey beklememek gerekir.. Wes Borland ın gibi degerli bir gitarist grubu bıraktıktan sonra fred durst zaten tek basına yetersiz olur..Cunku o herkesin begendigi rtimler vokaller hem wes borland ın eseriydi.. give me something to brake how about ur f.cking face demişlerdi bi zamanlar =P[signature][hline]eternal metcalf [Bu mesaj Eternal tarafından 10 Ağustos 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Limp Bizkit'ten her zaman nefret ettim. Behind Blue Eyes'ıda iğrenç coverlamışlar yani öeh.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar