Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 İyi gunler ben client editingle ilgili sorun yaşıyorum bütün gumploc ayarlarını yaptım ama verdata.mul dosyası bulunamıyor dıyor .Nebula'nın verdatasını kullandığım zaman ise explore hata verip kapanıyor (uo yu 0 dan kurdum makinam win98)yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Verdata.amn adlı dosyayı Verdata.mul olarak degistirin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ultimada Verdata.amn diye bi dosya yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 client.exe yi herhangi bir hex editorle açıp searchden verdata.mul u aratın. verdata.mul u verdata.123(veya istediğin birşey) diye değiştirip editlediğin verdata nin uzantisinida değiştirdiğin zaman editlediğin client.exe senin yaptığın verdatayı okur diğer clientlar okumaz.[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar