vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 arcane said: Korkmadan keyfi çıkmaz, eyvallah ama Drag Me to Hell izleyemiyorsan korku filmi aranma bence asfadf. ya yalniz izleyince o kadar zevkli olmuyo sdf kardesimle izlicektik zaten satis koydu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Vingthor said: bana psikolojik gerilim lazım. 'korku' filmi korkutmuyor daha doğrusu tabiki sıçrıyorum falan seyrederken oluyor bunlarda keyif alamıyorum ondan çok. bir takashi miike filminden sonra gördüğüm kabus kadar hiçbirinden görmedim heralde. öle bişiler lazım. seyrederken diken üzerinde seyredilsin böle. insanın içi ölsün seyrederken böle bi film önerin bana. funny games? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 izledim sonunda Drag me To Hell'i, basariliymis. kapi acik ve hava aydinlikken -_- anca öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 shutter dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 escape said: shutter dendi mi? shutterın uzakdoğu versiyonu çok çok başarılı.Kesinlikle korkutur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 drag me to hell dandik diil miydi ya?? böyle iğrenç görsel efektler sonunda bitti sanıo kız fakat çekiyo hell'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 elazulruby said: Suspiriavizyon sahibi adam bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar