nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Serverin Kurulu Olduğu Ortamdan Severe Giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Biraz daha zorlarsan kendini topic açma rekorunu kıracaksın... Ya yukarda arama butonu var oraya yazda ordan bi bak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya Lütfen Yardım Edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Thealon, 10 Ağustos 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Biraz daha zorlarsan kendini topic açma rekorunu kıracaksın... Ya yukarda arama butonu var oraya yazda ordan bi bak be. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya ararımda ne diye arayacağımı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: nopel, 10 Ağustos 2004 15:04 tarihinde demiş ki: ya Lütfen Yardım Edin Sen ne konuda yardım istiosun onu bile anlamış değilim. git arama bölümünde kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya ben şu anda serveri kurduğum bilgisayardayım.ve ordan giremiyorum servere. ip adresini yazdım bende server çökmüş olarak gösteriyor. ama normalda diğer masalarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 portu yanlış yazmış olabilirsin. yada belki firewall vardır. bunu sen çözeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Makına Ipsını Deıl Ic Ip Yı Yazıcaksın. Oda 127.0.0.1,2593 Dur Bu Ip Ile GIrmen Gereklı. Bunla Gırmıyorsa Daha Degısıq Bır Neden Olabılır.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 doğru şaşırmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 127 İle başlamaz Adsl olduğu için 10 ile başlar ama yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hayır İkisini Denedim yine Olmadı ne Yapacagim Ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Kafe Icı Gırıyorsan 127.0.0.1,2593 Dur Kesınlıkle Spherenın Orjinal Ipsı. Eger Gırmıyorsa Bır Sorun Vardır.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Windows XP kullanıyorsun büyük ihtimalle vede XP nin firewalli portu kapadığı için giremiyorsun büyük ihtimalle. Başlat - Denetim Masası - Ağ Bağlantıları Burdan bağlantı seçip sağ tıkla ve özelliklere gir. Özelliklere girince en yukarda Genel - Kimlik Doğrulama ve Gelişmiş diye 3 tane sekme var ordan Gelişmiş i seç. En üstteki internet bağlantısı güvenlik duvarının altındaki boxi tickleyince sağ en altta Ayarlar buttonu açılacak ona bas. Gelen pencereden aşağıda Ekle butonu var ona bas. Hizmet Açıklaması: SphereServer Ip Adresi: (Adsl kullanıyorsan modemin kontrol panelinden bilgisayarinin ip sini görebilirsin. 10.0.0.5 tarzı birşeyler olması lazım onu yaz. Bulamazsan eğer Msn i aç biriyle mesajlaşmaya başla. Başladığın an Hizmetler bölümünde iki tane MSN 14424 MSN 15343 tarzi şey oluşacak onlardan birine tiklayip düzenle dersen ordaki yazan ip numarası senin ip numarandır.) Hizmetin dış bağlantı noktası: 2593 (veya senin seçtiğin port) Hizmetin iç bağlantı noktası: 2593 (veya senin seçtiğin port) sağdan TCP ye tıklayıp tamamde sonra tamam diyerek kapat bütün pencereleri. Bunları yaptıktan sonra olması lazım.[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar