MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 trial doneminde zevk alabilecegim oynanması kolay bir char yaratmamda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. hangi skillere statlara ne kadar vermem gerekiyor?[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 baslayamiorum 7 day free trial diyordu yine CC istiyor :[ benim kredi kartım yok bu nedenle oynayamıycam ehh neyse[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bana da aynısı oldu üzüldüm o kadar 670 mb çektikten sora :D kredi kartı bi de sağlam da diil ki nolur naparsın ne edersin[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 nette kullanılan kredi kartları vardı sanırım. bu arada başlangıç olarak enforcer veya soldier öneririm.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ma veya Adventurer başlangıç için çok rahattır özelliklede SL de oynayacaksan Enf ile bi yerden bi yere 15 saatte gidersin SL de[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar