Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 play asiadan al. yanında gta chinatown wars, pokemon platinium ve heartgold, new super mario bros, mario kart bunları söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bedave oynayamıyor muyuz bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 NEE KORSAN MI???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ne korsanı bedava diyorum yok mu give away oyunları bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 seni avusturya okuluna emanet ediyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 avusturya okuluna sokayım çünküm çok matematik var abuk subuk lüzumsuz sevemedim zaten köylü memleket.. almanın köylüsü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sabah sabah nereden geldi aklıma bilmiyorum. gameboy advanced'ı olan var mı hiç? 40-50 liraya satılıyor nette bi tane alıp nostaljinin dibine vurayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 eger amac sadece oyunlari oynamaksa hic gerek yok, ds alman yeterli. sonra bir adet emulator kartusu (supercard dstwo mesela) alip ne kadar emulator varsa hepsini netten cekiyorsun sadece gba degil, gameboy colordan tut neo geo oyunlarina kadar herseyi calistirirsin boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aslında ediklemem lazım ama nintendo hazretleri turkiyeye donene kadar zerre umrumda değil telif hakları heh supercard aldım bende, ds oyunalrı dısında gba oyunlarınıda cok sahane bı sekılde emule edebılıyor, slot 2 dsi ile tarih oldugundan degmez slot 2 yatırımı yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 imamizer said: sabah sabah nereden geldi aklıma bilmiyorum. gameboy advanced'ı olan var mı hiç? 40-50 liraya satılıyor nette bi tane alıp nostaljinin dibine vurayım diyorum. sp var panpa 40a vereyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Leopar said: eger amac sadece oyunlari oynamaksa hic gerek yok, ds alman yeterli. sonra bir adet emulator kartusu (supercard dstwo mesela) alip ne kadar emulator varsa hepsini netten cekiyorsun sadece gba degil, gameboy colordan tut neo geo oyunlarina kadar herseyi calistirirsin boylece emülatör hariç eshopta da satılıyor zaten gameboy ve color oyunları falan. 1-2 pounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar