titanguard Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sql 2008 kurulumu yaparken şu sorunla karşılaştım; "Performance counter registry hive is corrupted" Microsoft sitesinde olsun,diğer forumlarda olsun anlamsız veya eksik bilgiler var.Bu konuda yardımcı olabilcek var ise sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben bunu hatirliyorum sanki sunlardan biri ile cozdum sanirim http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/sqlsetupandupgrade/thread/205bd261-79d2-4b16-803a-f46f092c4e51 cunku ugrastigimi hatirliyom sacma sapan registry key leri ile, ama bu muydu visual studio muydu cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bir türlü yükleyemedim habire o hatayı veriyor.Araştırdım biraz ama olayı anlatanlar çok karışık anlatıyor.Herkes farklı yoldan denemeye kalkmış ama çoğununki de olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar