Setroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 SpiderS_DangeR said: Setroth said: sonra havaalanlarinda iksini de cikar sepete koy sonra tekrar al ugrastiriyor bi de bi koltukta 2 notebook bele zarar şurayı anlamadım sdf havaalanlarinda notebooku sarjini falan cantdan cikarmani istiyorlar. ayakkabiyi da cikarip bi taraniyorsun. o hengame arasinda bana 2 notebook cikarip toplamak zor gelmisti. belki benim usengecligimden :)
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bence amerikan yasalarını belirten bi kitapcik al. sonra abi bilmiyordum ayağına gelme p.s: abi ben yere tükürmenin 200$ oldugunu bilmiyordum.(attım)
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bansheee said: Vingthor said: reyou said: cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif. uçaktan indiğin gibi prezervatif veriyolar zaten. ve takılı gezmek zorundasın. çünkü yurt dışı=seks evet bunu ben de duymuş ama inanmamıştım.Güvenilir bir kaynaktan teyid aldığım iy oldu takılımı gezcen saçmalamayın pls
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vallahi ben geçen sene gittim , seneye de gidicem. prezervatif olayını çok sıkı tut. reyou doğru demiş. uçaktan başlıyor bu işler. benim ilk manitamla uçakta giderken tanıştım yani. öyle bir olay.
Öne çıkan mesajlar