pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ahlaksız adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 SpiderS_DangeR said: Setroth said: sonra havaalanlarinda iksini de cikar sepete koy sonra tekrar al ugrastiriyor bi de bi koltukta 2 notebook bele zarar şurayı anlamadım sdf havaalanlarinda notebooku sarjini falan cantdan cikarmani istiyorlar. ayakkabiyi da cikarip bi taraniyorsun. o hengame arasinda bana 2 notebook cikarip toplamak zor gelmisti. belki benim usengecligimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bence amerikan yasalarını belirten bi kitapcik al. sonra abi bilmiyordum ayağına gelme p.s: abi ben yere tükürmenin 200$ oldugunu bilmiyordum.(attım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bansheee said: Vingthor said: reyou said: cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif. uçaktan indiğin gibi prezervatif veriyolar zaten. ve takılı gezmek zorundasın. çünkü yurt dışı=seks evet bunu ben de duymuş ama inanmamıştım.Güvenilir bir kaynaktan teyid aldığım iy oldu takılımı gezcen saçmalamayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vallahi ben geçen sene gittim , seneye de gidicem. prezervatif olayını çok sıkı tut. reyou doğru demiş. uçaktan başlıyor bu işler. benim ilk manitamla uçakta giderken tanıştım yani. öyle bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar