pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Doğru düzgün muhabbetimin olmadığı, yanıma gelip hayırdır hacı çok sessizsin, bu kadar pısırık olma diyen adamlara kafam girsin. Sana ne lan denyo, istersem konuşurum istersem susarım. Sizin de vardır mutlaka kafanızın girmesini istediğiniz birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hayırdır hacı çok sessizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bana cevap verme hacı, kafan kime girsin onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet bende hakkımda tek bir bilgiye bile sahip olmayan kişilerin benim hakkımda yorum yapmasına ve arkadaşımmış gibi davranıp hayatımı yönlendirmeye çalışlanlara ultra girmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ttnete bilicaya iktisatbanka 15.20de banka mı kapatılır küfürküfür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pekaziz said: Doğru düzgün muhabbetimin olmadığı, yanıma gelip hayırdır hacı çok sessizsin, bu kadar pısırık olma diyen adamlara kafam girsin. Sana ne lan denyo, istersem konuşurum istersem susarım. Sizin de vardır mutlaka kafanızın girmesini istediğiniz birileri. korkak mısın ne gelip foruma yazıyon. adama sölesene bunu. kız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Evet, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 o zaman nikin artık pekuterus olarak değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pekazize varken neden pekuterus, faillerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Abi size de hiçbir şey söylenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 banada mı girsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aziz ben seni anlıyorum.cam aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 *ayıplı mesaj* girmesini istediğim insanlar var ama kafamın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pekaziz said: Abi size de hiçbir şey söylenmiyor. ben pms'im birkaç gün. haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aquila said: *ayıplı mesaj* girmesini istediğim insanlar var ama kafamın değil. misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?62,3037594,3037870#msg-3037870 ZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ahah kendisi açmış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 dün okulda gördüğüm tahminen 1.84 boylu upuzuun bacaklı, mini etekli, uzun düz sarı saçlı mavi gözlü afete girmesini istiyorum, neremin girdiğimi mühim değil. yanına girsem bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 senko öyle bir insanı boş bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Vingthor said: pekaziz said: Doğru düzgün muhabbetimin olmadığı, yanıma gelip hayırdır hacı çok sessizsin, bu kadar pısırık olma diyen adamlara kafam girsin. Sana ne lan denyo, istersem konuşurum istersem susarım. Sizin de vardır mutlaka kafanızın girmesini istediğiniz birileri. korkak mısın ne gelip foruma yazıyon. adama sölesene bunu. kız mısın? lol bunu görünce şu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sami düz adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar