nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 buraya girince anasayfada aşağı doğru inmeye başlıyorum ve site kendi kendine milliyet.com'a yönlendiriyor beni. Ama hiçbir yere tıklamıyorum da. Neden oluyordur ki acep? Ya da size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yok olmuyor.. bandwidthinin 100%ünü kullanıyorsun diye milliyete yönlendiriyordur seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kermit'i aratmamak için yapıyosun di mi böyle? Teşekkür ederim :) neyse düzeldi zaten artık girmiyo kendi kendine milliyet.com'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 %60a düşürdün di mi bandwidthini.. ondandı çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Valla direkt olarak siteye yönlendirme değil de, bi sürü script vs çekiyo Milliyet'ten. Mesela şu oto pazarı olayı Milliyet'in şeysi. Yönlendirmemesi lazım, browser sapıtmıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Buzu eriten Rus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar