Regalya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bune ya resmen içim bunaldı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 çok doğru bi teşhis. iki film izledim ikisi de bööğğğeeewww di ya şimdi de geç oldu artık güzel film izleyip o doyumu hissetmek yarına kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hatunla kavga ettim. ders çalışmam gerekiyodu çalışmadım. sigaram bitti. negüzel bir gece dimi. VUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben de tam sigara yakmıştım =) ama kavga konusunda yalnız deilsin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 neresi kötü lan. sınavlarım bitti, taksime gittik içtik, karaokeye gittik, seviştik, şimdi de sigaramı içiyorum. daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bittus hala uyumadım seninle çok ağır sevişirim. git başka yerde yap lan nispetini pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar