Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Merak ettim biraz kurcaladım fln. Gerçi gece gece çok kurcalayamadım ama macro fln baktım biraz. Neler yapılabilir acaba makrodan başka excelde. Form fln yapılıyomuş gördüğüm kadarıyla. Baya bi ilgimi çekti bende merak ettim neler yapılabilir diye. Varmıdır uğraşan aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ne yapacağına bağlı olarak her şey yapılabilir, yapacaklarının limitisizliğine göre hiçbişi yapılamayabilir de.. ne istediğine bağlı.. kek yapılmaz ama mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 :p . excel dışı olarak vba yı vb olarak da öğrensem mi diye soruyorum kendime. Temiz bir dil gibi geldi bana. Baya heveslendim ayıptır söylemesi. Zaten excelle içli dışlı olmaya çalışıyorum yanında dursun o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 öğren tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 excelin yanına ne önerirsin ? şunu öğren şukela olur dediğin birşey varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 access iyi gider. Ama excel demek VBA değil , VBA sadece çok fazla sıklıkta yaptıgın rutin ve zaman alan işleri kısaltmak için kullanırsın. ( ki ben nefret ederim object orient muabbetinden, VBA nında yeni öğrenen adama çok ters tepen bi syntaxi var ıyyy ) Excel güzeldir, candır. Bildiğim programlar arasında yegane işe yarayanı, herşeyi yaparsın, word falan kullanmazsın bidaha. Fonksiyonlarına bak, ama tabi bakarak olmaz ihtiyacın olacak ki bakacan. Yüksek miktarda datayla uğraşıyorsan excel mütiş. Access de bilirsen yanına süper süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar