Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bi kaç ay önce kodlab'in yayınladığı 10 adımda flashda oyun programlama kitabını aldım bakiyim dedim. içindeki dvd'de adobeflash cs4 falan var, action script zinc ıvırzıvır. adobeflash cs4ü kuruyorum, dosyayı çıkartıyor. daha sonra kurulum olurken sistemi denetliyor diyor ve hatayla karşılaşıyor. bu programın desteklediği sistem de var makinamda. çözemedim bi türlü. google'dan baktım da herkes adobeun farklı versiyonlarında sorun yaşamış,benimkini b ulamadım ya da gözümden kaçtı. help me thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yoğ mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cs5 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sil onu, blend3 yada 4 yukle cabuk. acele et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar