Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yaws agatörler uydu decoder çanak var da 1080p hd televizyonumuz yok. Yine seyircileri olmasa da futbolcuları hakemleri seçebilir miyiz hd şifresiz takılsa mayhemin dediği gibi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 uydu alıcının modeli ne? ona göre birşey söyleyebilirim. fakat zaten yayının sana hd gelmesi için ilk önce alıcının hd yayın alabilmesi ve bunu hd kalitesinde izleyebilmen için 1080i destekleyen hd ready televizyonunun olması yeterli. fakat sadece hd yayın alabilen uydu alıcın varsa altın uçlu scart kablo ile bağlantını yaparsan 480p gibi bir görüntü elde edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yok abi 10-15 senelik televizyon hd diye bir kavram türkiyede yoktu heralde 90larda readysini bıraktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Tivibu dan bakıyorum trt 1 e farklı yayın var, normal uydulu televizyonuma bakıyorum, farklı yayın... Tivibu dan izlemek zorunda kalıcaz galiba... Tüh monitörde 17 sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Napicaz peki normal uyddan gitti yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tivibu'da da mı yayınlanmayacak, çubuklar görmeye başladık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 neyse ben kAlkıyorum yeterince küfür eden cıkmadı... herkes kabloludan izliyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Noluyo anlamadım, normal uydudan izliyorum şu an, tivibu da yayın yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kabloludan çatır çatır izleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 loop said: Noluyo anlamadım, normal uydudan izliyorum şu an, tivibu da yayın yok !!! allah allah maç başlarken baktım kapalıydı. 2 kat merdiven cıkartma harbi açık mı normal uyduda şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 loop said: Noluyo anlamadım, normal uydudan izliyorum şu an, tivibu da yayın yok !!! http://forum.paticik.com/read.php?5,4925825 :p şuan 5. ayrı telefondan şikaet için arıyorum tivibu yu :D bakalım ne olacak şerefsiz bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 halbuki irt adet çay kaşığıyla bütün sorunlarınıza derman bulaiblirsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yav bizde next nextstar 16500 modeli var, şifreyi girmemize rağmen şifreli yayın diyor izleyemioz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fb1905 şifresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Burax said: yav bizde next nextstar 16500 modeli var, şifreyi girmemize rağmen şifreli yayın diyor izleyemioz :S Kanalın frekansını kontrol edin. 11919 olmayabilir. Bizde 11096 dıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 google dan trt dünya kupası biss ayarları diye aratın. 2 dkda halledersiniz şifre olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sniper said: Burax said: yav bizde next nextstar 16500 modeli var, şifreyi girmemize rağmen şifreli yayın diyor izleyemioz :S Kanalın frekansını kontrol edin. 11919 olmayabilir. Bizde 11096 dıydı. eyw kanal listesini güncelleyince 11919 çıktı, oh be sonunda oldu :), gerçi 2 gün önce oldu ama geç kaldım biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar