Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kelimelerin ingilizceleri lazım ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadesten teharet
Necasetten teharet
Gusül abdesti

Ehe baya ilginç geldi banada ilk ama arkadaş çok önemli dedi. Birde zaman kısıtlıymış. Yardımcı olanada bol bol sevgilerimi yolla dedi :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
Abdest Türkçe değil Farsça bir keşlime. Ab su, dest el demek. Temizlik yada yıkama olarak çevirebilirsin. Gülsuyu için rose essence kullanabilirsin.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Ya tabi ki ingilizceleri var. Hristiyanların vaftizi nasıl türkler biliyorsa türklerin abdestini de onlar bilir. Çok basit açıklama lakin cuk oturuyor.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Bla bla bla; bla bla ; ermmm bla bla

yeterli olur heralde[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 08 May 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
bu kelimeleri önce Türkçe'ye sonra İngilizce'ye çevirsek daha yararlı olur :)

lol hakkaten ya
ya bunlar türkçe değil ya da türkçede bilmediğimiz kelimeler arasında[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Mesaj tarihi:
said:
Predator-, 08 May 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
Hadesten teharet
Necasetten teharet
Gusül abdesti

Hadesive ejaculation
Necasetative ejaculation
Wash-over

ben yaptım oldu tercüme bürosu gururla sunar
Mesaj tarihi:
Ehe sanırım arkadaşa birileri oyun oynamış. Gerek kalmadı dedi :)

Bu arada Gunn çeviriler süper, hiç olmazsa yeni birşeyler öğrendik ;)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

• Yeni Oluştur...