Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arreat Summit ve crash..

Sypro

Öne çıkan mesajlar

Bugün 5 kere falan arreat summit'e gittik, her seferinde 10-30 saniye arasında bir süreden sonra "your connection has interrupted" hatası veriyor ve oyunu kapatıyor. Normalde karakter oyundan çıksa da oyun bir süre kalıyor, böyle tamamen kapatınca en baştan tekrar ancient's way'i aç ordan arreat summit'e geç yine üç beş tokatla yine oyun kapansın falan çok sıkmaya başladı. Arreat summit questi yapılmadan Baal'a gitmeye izin vermiyor. Dolayısıyla kaldı karakter orda.

Bi el atsak çok güzel olur.

not: sorun b.net'te de birilerinin yaşadığı bir şeymiş. hatta sınıftan bi eleman da demişti onların kurduğu oyunlarda oluyormuş single oynarken. 3(x3) kere falan geçtik daha önceki karakterleri kasarken bir sorun çıkmadı, bu sefer olması ilginç..
Sosyal ağlarda paylaş

Şans eseri müthiş kombolarla ciddi anlamda kısa denebilecek bir sürede üçü de ölünce arreat summit questi bitmiş sayıldı, kapı açılmadı worldstone'a giden ama yeni oyun açıp ordan waypoint ile erişim sağlanabildi en azından. tekrar deneme gereği duymadık ama sorun muhtemelen devam ediyordur.

Silip yüklemenin ne faydası olacak emin değilim, 3 farklı makinedeki 3 farklı oyun da aynı yerde aynı şekilde aynı hatayı veriyorsa bu bana biraz server side problem gibi geldi.
Şu an için atlattık krizi ama yakın gelecekte (muhtemelen önümüzdeki 1 hafta içinde) birkaç yeni player daha gelecek, ortalama 5 olcaz, onlarda da böyle patlarsa pek hoş olmaz. Adamlara "abi bi tekrar kurup denesenize" diyip sonuç alamamak cidden rezillik olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

assassin varmıydı grupta bu sorunlar olduğunda ?

questi yapmaya çalışan karakter assassin'di :/

Kendercik said:

Bugün cumartesi, biraz zor olur diye düşünüyorum da yine de muhtemelen ben pati'de oynuyor olacağım. Forumdan veya oyundan (*kendercik) mesaj atarsanız yaparız birlikte de bir şeyler.

muhtemelen gece yarısına doğru online oluruz. denk gelirsek neden olmasın =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...