Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem geri yükleme

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Windows'un sundugu System Restore ile Image Backup/Restore arasinda acayip bir fark var. Tam olarak ne istedigini soylersen belki daha yardimci olabiliriz.

Netekim eger ki amacin elinde zaten var olan bir Image i restore etmek ise, ya da OS'un su andaki halinin backupini almak ise ;

. Acronis URL
. Norton Ghost URL
. dd URL
. Mindi/Mondo URL
......
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Bu bir reklamdır.

Dün evde yokken kardeşimin "Pokemon ruby bedava indir" araması ve 9-10 spy malware'i bilgisayarıma kurduğundan az önce haberim oldu.

Operadaki bütün kişisel arama kayıtlarımın, chrome, firefox'daki onlarca tahribattan sonra yıkıldım resmen. Yandex arama motorları, funnymood açılış sayfaları, her tarayıcıya 4-5 extension kurulmuştu.

Registry içinde ve malware tarama programlarına harcayacağım saatleri düşündüm.

Ta ki Windows xp'de bir halta yaramayan "sistem geri yükleme" 'yi denemeye karar verene kadar. Çamaşarım kardeşime 2 gün önce verdiğim hali gibi pırıl pırıl oldu. Ne malware kaldı, tarayıcılar kendine geldi.

Teşekkürler Bill Gates, teşekkürler Microsoft.

Hayır, anlamıyorum. Programı çekmişsin, yazıyor.
"Pokemon Ruby, Saphire download.mp3" yüklesin mi diyor ? Niye evet dersin ? mp3 ne ? diye haykırmak istedim, haykıramadım. Kızlar bilgisayar kullanmasın lütfen, olmuyor.

http://cdn.motinetwork.net/peoplesniper.com/image/people/1206/back-to-the-kitchen-women-people-pic-1338579423.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...