Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bayadır MSN kullanıyorum. Dünden beri listedeki bazı arkadaşlarıma yazdığım mesajlar 5-6 dakka gecikmeli gitmeye, ve 5-10 dakikada bir MSN kopmaya başladı. Bugün girmeyi denediğimde ise hiç bağlanamadı. Çıkan kutucuktan troubleshhot u seçtim işe yaramayacağını bile bile: We are temporarily unable to troubleshoot your connection to the MSN Messenger service. Please try again later. Mesajıyla karşılaştım. 128k kablo bağlantım var ve MSN in son versiyonu yüklü.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ilginc. bende de net gidio hiçbi siteye giremiyorum internetle ilgili. ama messengera girebiliyorum :) tam tersi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Arada sırada msn sapıtabiliyor. Hoşgörüyle karşılayın heh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sende oluyosa herkes de oluyodur.öyle bi gıcıklıgı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 trillian çekeyim belki onun üzerinden bağlanırsam düzelir dedim, beceremedim:) sonra ultratvden hızıma baktım, 32k mıydı neydi ondandır diye düşündüm, sonra akşama doğru düzeldi:) arıza falan sanırım.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar