Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Messenger bağlanamama sorunsalı

Griswold

Öne çıkan mesajlar

Bayadır MSN kullanıyorum. Dünden beri listedeki bazı arkadaşlarıma yazdığım mesajlar 5-6 dakka gecikmeli gitmeye, ve 5-10 dakikada bir MSN kopmaya başladı. Bugün girmeyi denediğimde ise hiç bağlanamadı. Çıkan kutucuktan troubleshhot u seçtim işe yaramayacağını bile bile:
We are temporarily unable to troubleshoot your connection to the MSN Messenger service. Please try again later.
Mesajıyla karşılaştım. 128k kablo bağlantım var ve MSN in son versiyonu yüklü.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Arada sırada msn sapıtabiliyor. Hoşgörüyle karşılayın heh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

trillian çekeyim belki onun üzerinden bağlanırsam düzelir dedim, beceremedim:) sonra ultratvden hızıma baktım, 32k mıydı neydi ondandır diye düşündüm, sonra akşama doğru düzeldi:)
arıza falan sanırım.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...