Crawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 -hizli bir oyundu -oyun sonrasi herkesin tur zamanini yazip siralama ile gosterirdi. -ucretsizdi -server'e baglaniliyordu. Odalar vardi. O odalara girip oyunu baslatiyoduk neydi bu oyunun ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 buldum trackmania imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 araba f1 arabası gibi miydi? acayip pistler fln? evet o oyundu, bir ara birinci olup Türk bayrağını çıkartmak için ne oynardık manyak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben de boyle yavas yavas gidilen, sakin, kafami dinleyebilecegim bi araba yarisi ariyorum aklinizda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Phyx said: boyle yavas yavas gidilen, sakin, kafami dinleyebilecegim böle bi yarış konsepti var mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Phyx said: ben de boyle yavas yavas gidilen, sakin, kafami dinleyebilecegim sırf şunun için kamyon ve tır sürülen oyunlar var yalnız, çok iyiler eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 trackmania yazmaya gelmiştim ömrümden çok vakit yedi bu oyun benim ya euh ilgilenen kimselere reklam yapayım: http://trackmania.gen.tr edit: girecek olursanız reklamlara tıklarsınız ama di mi /ezük:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 onun yerine grid yükliyip onu oynayın, korsanda bile multisi açılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 TM'nin ücretsiz orjinal sürümünde var multi'si. Baya da bildiğin turnuva oyunu. Trackmania Nations Forever'dan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Phyx said: ben de boyle yavas yavas gidilen, sakin, kafami dinleyebilecegim bi araba yarisi ariyorum aklinizda bulunsun bizim okuldada vardı boyle bi eleman sabah akşam cafede tır sürüyodu. sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tır oyunları bayar ya açayip dandik, kalitelisi çıksa çok deli oynanır ama phyx sana önerebileceğim test drive unlimited var bitek malsef, ben normal bi araba alıp günbatımında hawaii'yi turlamaktan acayip zevk alıyordum, radyo'ya da güzel bi playlist yaptın mı tadından yenmiyor. insan gibi oynuyordum bide kırmızı ışıklarda duruyordum vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Phyx said: ben de boyle yavas yavas gidilen, sakin, kafami dinleyebilecegim bi araba yarisi ariyorum aklinizda bulunsun midtown madness var sdahfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 senko said: tır oyunları bayar ya açayip dandik, kalitelisi çıksa çok deli oynanır ama phyx sana önerebileceğim test drive unlimited var bitek malsef, ben normal bi araba alıp günbatımında hawaii'yi turlamaktan acayip zevk alıyordum, radyo'ya da güzel bi playlist yaptın mı tadından yenmiyor. insan gibi oynuyordum bide kırmızı ışıklarda duruyordum vs :) of canım gta çekti lan o değil de, olivies'in koyduğu görüntüdeki oyun var ya, sanırım bu bendeki araba yarışı sempatizanlığını aşılayan oyun o oyun. Çok oynardım ateride8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Live for speed olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 insan bi ikinci posta bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben:naber kanka yorgun gözüküyosun? ark:sorma ortaam ya sabaha kadar direksiyon salladım.. b: ????? ark: olm tır sürüyoz ya . dsadfd eurotruck oynuolardı onlar galiba, baya patch i war, türk markalar fln oluyo, başından kalkamıyo elemanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar