paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sorunum şöyle ki arkadaş sunum hazırlarken nasıl bir işlem yaptı bilmiyorum kendisi de bilmiyor tüm dosyalar word şeklinde office i siliyorum herşey yine normale dönüyor ama office lazım bana yükleyince yine dediğim problem ortaya çıkıyor bir türlü çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yokmudur bir destek tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sanırım arkadaşın herhangi bir dosyayı açarken birlikte aç'ı kullanıp sürekli bu prgoramı kullan seçeneğini işaretlemiş. çözümden emin değilim ama aynı şekilde açmak istediğin dosyayı, kullanmak istediğin programla açarsan düzelebilir. dediğim gbi i emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 şöyle bir problem var dosyalar birlikte aç ile açılmıyor bu yüzden o seçeneğe geri dönemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 şıfta basılı tutup sağ tıklayınca birlikçe aç çıkmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 maalesef çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 özelliklerde de mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 maalesef yoktu ancak durumu düzelttim yeni kullanıcı açıp diğerini silince herşey normale döndü biraz internetten baktım reg kayıtlarına geçtiği için bağlantılı reg kayıtlarını düzeltmediğin sürece olmuyormuş bu sorunla karşılaşan arkadaşlar reg kayıtlarını düzenlerlerse sorun ortadan kalkar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar