pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Şu aralar çok çekici geliyor ama önce ödemem gereken beyaz eşya ve mobilya borçlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 borçlu gitmiyim diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Borçlu gitme valla çok küfür yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben öderim sen atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ödedikten sonra nie intihar ediyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 7thBreath said: ödedikten sonra nie intihar ediyosun ki.borçsuz hayat hayat değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dasaaa'cım, budaklı meşe odunu plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Merak ettim nasıl edicen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 borç yiğidin kamçısıdır pekazizciğim. özele gel lazımsa. ötesinin daha hayırlı olduğuna dair objektif veri yok elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kendi kendine intihar et ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi o kızdan hayır gelmezdi zaten sana. ufaktı boşver. sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Adam intahar etse gerçekten haberini alsak kanımız donar üzülürüz.Sonra geçer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Dartanian said: Borçlu gitme valla çok küfür yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Borçlarım Mart 2011'de bitiyor, çok vaktim var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 borç bitmez ki.. biteyazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bence biraz daha borç yap git böle takıl sağda solda, sonra jileti boylucana koyarsın koluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 borc esprisi güzel degil git ölceksen öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pekaziz said: Borçlarım Mart 2011'de bitiyor, çok vaktim var daha. borçlarını kapatabilirim.teklifini yaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 artisliği kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 lan failların sınırında geziyorum.. ona rağmen intihar düşünmeyi düşünmedim.. düşündüm de şimdi çok saçma lan.. düşünmeyelim biz.. hem düşünen adam iktidarsız olur.. evet... zrtt.. ahanda gitti devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dasaaacığım boobie alert'ün kablolarını ters bağlamışsın ondan yanmış devreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 zorluk çekerken intihar etmek kadar saçma bişey yok. benim şuan herşeyim tamam olsa. kendimi tamam lan başka sorun çıkmaz heralde diye düşünsem o zaman keserim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 zevki çıkmıyo lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Dasaayı merak eden yok mu benden başka lan. Adam sanki irlandanın sessiz sakin bir köyünde hormonsuz domates yetiştiren 5 nüfuslu bir ailenin en küçük çocuğu. Pokemon filan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 @estel: 7ton boobie versen kafamı çevirip bakamam lan.. o denli.. @fede: kardeşimle intihar teorimiz vardı.. şöel bişi intihar edicek kişi kendisini hatırlanır kılmalı.. önceden bayağı para yatırıp uçak kullanmayı öğrensin ve f16 çalıp yunanistanı bombalasın ve savaşa sebep olsun tarzı şeyler işte.. giderken ses getirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar