Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Admin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Video baya bi eski versiona ait ama eglenceli imis. Forumda gecti mi onceden bilmiyorum da izlemeyen coktur diye dusunuyorum.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 harikaymis saygi duydum adamlara
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 cok ısrar ettim yapalim diye ama kabul ettiremedim "lvl 1 kongor ? lol noob" falan tepkileri aldım hep :( belkide kongor bufflanmıstır yapılamıyordur artık
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi angut ama karsi takimya forsaken multi shot felan atiyo
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Forumda daha önceden konusu açılmıştı Gamemodunu easy seçmek gerekiyor 7 dakikada bitirebilmek için. Bir keresinde easymod oynayayım demiştim resetten önce, şu videoda geçen heroların aynısını aldı karşı taraf. Oyun başladı linelarda kasıyoruz adamlar yok aradan bikaç dakka geçti dedim bdk ya o video o herolar o olaylar hasss dedim KONGOOOOR! tüm takım kongora akın ettik bi gittik kongoru kestiler bizde onları kestik 7 dakikada değilde 30 dakikada yenmişlerdi :D
Öne çıkan mesajlar