sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Merhaba; Daha once bi thread acmistim Daoc box gelmisti ama cd-key in bulundugu kitapcik icinde yoktu ve herkesin kafasinda bir celiski olmustu.Sonra saolsun Durlag ve Blackrose gameloaded.com'a mail attik ve gene bi 10 gun sonra bir paket geldi bi actim Kitapcik (cd-key olan).Bunu yazmamin amaci ozellikle Blackrose'da yaz da herkes rahat olsun dedi.Gameloaded.com'dan siparis verebilirsiniz hic bir sorun yok.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tebrikler ve geçmiş olsun ucuz atlattın :) :tebrikz:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yaw bu turksquad daki sirplaya mi ?? yoksa benmi yanliş biliyorum seni =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ewt oyum :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya ben gameloaded'dan şimdi ısmarladım (öncekinde sorun çıkmış),statusde şöyle diyor: Pending Order Processing. Bu nekadar sürüyor? Bu da mı cancel olcak yoks a:([signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 En gec sali gunu belli olur mail filan gelmiyor sali gunu gir bak'bi veya pazartesi despatched yazmasi gerek.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Az önce baktım "awaiting bank authorisation" yazıyor inşallah canceled olmaz[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hala awaiting bank authorisation... :([signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Valla bende 4 gun sonra despatched olmusdu[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar