Churel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ehehe üf teknolojiye bak micro sim 2 makaslık işi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu son versiyonlar unlock olmuyo demi buyuk ihtimal yanlis almis adam 1hafta sonra elime gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 4.1 ve 4.2 icin unlock yok sanirim. bunu yapmak hos birsey degil ama: biz sana soyledik di mi amerikada unlocked yok diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi o ne demek nasil olmaz amerika da unlock o zaman turkiyedede xbox yok microsoft getirmedi diye mutlaka vardir olmamasi mumkun degil. Zaten yanlis aldiklari da kesin degil ayni yerden bi tane 3gs bi tanede 4 almislar alan tanidikin yaninda da bu isten anlayan bi cocuk varmis satan adam kilidinin acildigini soylemis belkide eski versiyon satti bilemeyiz cok da onemli degil. Ipod um olur en pahalisindan en kotu ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 factory unlocked yok sonradan yapılabiliyo işte jb ve unlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 evet apple larda olmayabilir fakat on bin tane elektronik dukkani vardir newyorkda elbette canadadan veya herhangi bi yerden bi sekilde alip getirip dukkaninda satan olmasi cok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi abd'de unlock oldugu zaman tum dunyada da unlock olur zaten. orda olup burda olmaması diye bisey yok. yazılımın kırılması sonucta unlock dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 olmaaaaz eheh:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 toggie said: abi abd'de unlock oldugu zaman tum dunyada da unlock olur zaten. orda olup burda olmaması diye bisey yok. yazılımın kırılması sonucta unlock dedigin. factory unlock demek istiyorum abi olmaz diye iddaa edenler de hepsinin kutugu new yorkda galiba suan 5. cadden fridaysden baglaniyolar foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 6. cad. reds in köşesindeyim. Abi adam gidicek belçikadan 2kat pahalıya iphone mu getircek burda satiyim diye niye kassın ona jb yapar biter. Teoride olur tabiki niye olmasında yani işte neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 new york'tan baglanmakla ne alakası var? heyecan yapmıssın sen, az hava al. abd'de factory unlocked yok bildigim kadarıyla. ancak iste canada'dan getirip satanlar olabilir. onlar da elektronik magazalarında satılmaz. ebay gibi yerlerde satılır. ha turkiye'den sahibinden.com'a girip almıssın, ha abd'ye gidip ebay'den canada cıkıslı unlocked cihaz almıssın. fifth avenue'den selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 toggie said: ancak iste canada'dan getirip satanlar olabilir. onlar da elektronik magazalarında satılmaz. ebay gibi yerlerde satılır. hicbir mantikli aciklamasi yok su dediginin ayrica newyorkda olmakla istanbulda olmanin nasil farki olamaz newyorkdan bir sey satin almak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben bunu ny'tan aldım diye hava atmak var tabi es gectim onu pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 eger newyorkda yasiyosan anlarim eyvellah derim ama turistik 1 hafta kaldiysan hicbir anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 toggie cok guzel soylemis de, siz pek anlayamamissiniz bence onun soylediklerini =) amerika'da simlock free iphone retail satilmiyor, ama elbette resell olarak bulunur. reseller'lardan alacaksan da ha gidip amerikada ebay'den almissin, ha gelip turkiyede sahibinden.com'dan almissin, ne farki var? amerikadan da paticike girip mesaj atmak da hicbirseye referans olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ny'da yasamıyorum da cok istiyorum. guzel sehir bence, yasanır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 i-ih mundar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 an itibari ile telefonlari apple store dan aldigini ogrendim zaten daha oncede duymustum konratsiz satis yapildigini apple dan iphone 3gs 8gb i 500dolara iphone 4 16gb i da 700 dolara almis iphone 3gs kirildi simdi kullaniliyo ins benimkide kirilir 13 unde almanyaya gidicek babam 16 sinda donucek ona da bitane aldiricam iphone 4 ayni gun 2 tane iphone 4 um olucak almanyada fiyati 629 euro ama sanirim tax free olarak satin alina biliyomus o yuzden 1000tl ye falan gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 amerikada direk kontratsiz satis yapiliyo, iphone 4 e kadar o da yoktu ama simdi var. Yalniz kontratsiz olanlar da hala att kilitli geliyor resmi olarak kilitsiz satilmiyor yani hic bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 iste o yuzden almanyadan da getirticem. biri olmazsa biri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aga para bol herelde, biri olmazsa oburu olur, ordan da aldırayım falan. bunu yapana kadar basıp alsaydın ya turkiye'de niye ugrastın abd, almanya diye anlamadım? su tabloyu gormemissin muhtemelen ve kontrat/simlock arasındaki farkı da bilmiyorsun. http://farm5.static.flickr.com/4144/4836719813_2a9541a113_b.jpg eger ikisi de son versiyon yuklu olarak gelirse ancak ipod touch olarak kullanabileceksin telefonu. ya da o versiyon icin yazılımın kırılmasını bekleyeceksin. ya da mannhattan'a yerlesip hayatına orada devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 http://store.apple.com/de/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ abi sunun kilitli olup olmadigini nasil anliycaz ? aldigim paraya satarim bide en kotu birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yeni iPhone. Apple Doğrudan ve hemen kullanılabilir. IPhone sizi Apple Online Store satın SIM kart olmadan geliyor. Böylece sizin seçtiğiniz bir kablosuz taşıyıcı kadar seçebilir ve dilediğiniz zaman bu değişiklik. Herhangi bir sorunuz var mı? uzmanlarımız aşağıdaki numaradan iPhone arayın: 0800 2000 136 boyle cevirdi sagolsun google translate buda kanada apple store u Your new iPhone. Direct from Apple and ready to use. When you purchase your iPhone from the Apple Online Store, you’ll get it commitment-free. So you can sign up for service with the carrier of your choice and change your carrier at any time. Questions? Call our iPhone experts at 1-800-MY-APPLE. sanirim ayni sey yaziyo 2 sindede factory unlocked galiba ARKADAS NE UGRASTIM BI TELEFON ICIN SUNU CEVIRSIN BI DELIKANLI YAA Funktioniert das iPhone mit jeder SIM-Karte und jedem Mobilfunkanbieter weltweit? Das iPhone 3GS funktioniert mit SIM-Karten und das iPhone 4 funktioniert mit Micro-SIM-Karten, einschließlich Prepaid-Karten, von kompatiblen Anbietern. Das iPhone wird nur von GSM-Netzwerken unterstützt. Ob eine 3G-Datenübertragung möglich ist, hängt davon ab, ob der Anbieter die vom iPhone benötigten Funkfrequenzen unterstützt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ben&Jerry's said: Yeni iPhone. Apple Doğrudan ve hemen kullanılabilir. IPhone sizi Apple Online Store satın SIM kart olmadan geliyor. Böylece sizin seçtiğiniz bir kablosuz taşıyıcı kadar seçebilir ve dilediğiniz zaman bu değişiklik. Herhangi bir sorunuz var mı? uzmanlarımız aşağıdaki numaradan iPhone arayın: 0800 2000 136 boyle cevirdi sagolsun google translate istediğiniz gms operatörüyle kullanabilirsin demek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ins ya nefret ettim arastir arastir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar