BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ya bayadir surekli dinliyorum cok hosuma gitti http://www.youtube.com/watch?v=aKyzYFkkvLg video cengiz kaan filminden alinmis sozleride su dombirada bu arada sazin adi Kara kıs avulumga kelgende/Kara kış köyüme gelende Kültüldegen kar yerge tüsgende/Lapa lapa kar yere düşende Dombıramdı alarman/Dombıramı alırım Yürek sazım çalarman/Yürek sazımı çalarım Kaygırgandı eş aytbam/kaygılarımı hiç söylenmem.... Devamını Gör Dombıra sazım estgen ataylar/Dombıra sazımı işiten babalar Manesine es bergen anaylar/Manasına kulak veren analar Estgenine oy berip/İşittiğini akıl yorarak, Yüreklerge ses berip/Yürekleri titreyerek Köz yastı kızganmaslar / Göz yaşlarını esirgemezler. Nogaydın kaygı sansız kününde / Nogayların derdi sayısız, her gününde Batirler yuklamagan kününde / Yiğitlerin uyumadığı günlerde Yüreklerin kötergen / Yüreklerini cesaretlendiren Sogıslarda küş bergen / Savaşlarda güç veren Köptü körgen Dombıra / Görüp geçirmiş dombıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu arada armor ve wep upgradeli samurai la adam peasnet ordusuna dalmis sonra archerlar gelince ezmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 devamını gör... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hanım, atımı kılıcımı getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kendi adamına vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ahah herkes videoya takilmis eauuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dil nogayca sanırım ama kırım tatarcasına acayip benziyor, çoğu yeri alt tarafı okumadan anlayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Darkestrah coverı da çok iyidir. http://www.youtube.com/watch?v=NVIY7NvhynE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hacı adamın ne dediği anlaşılmıyorki senin linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 beenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 görüntüler mongol dan değilmi? halada izlemeidm o filmi bende pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben 2 kere indirdim bi rusça bi polonyaca çıktı vazgeçtim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 çok güzelmiş ya var mı başka böle şeyler hem bone'unki hem slint'inki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 alemin en kral milletlernden misiz, sonra mal bisi olmusuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 öyle düşününce eski büyüklerin hepsi mal şimdi moğollar neymiş zamanında şimdi adı sanı anılmıyor türkler keza osmanlıya bak şimdiki duruma bak avusturya - macaristan vardı yok makedonya vardı haritada yerini gösteremem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ama moğollar hala moğol. benım kastettiğim heryeri feth etmek falan değil, tarz olarak kültür olarak kral adamlar. yasantıları falan super yanı. biz binyıllarca birimiş kültürü tadı tuzu atmısız kenara aptal gibi. ha yalan olmasın, yoğurt ve pastırmayı tutmusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Cuce said: ama moğollar hala moğol. benım kastettiğim heryeri feth etmek falan değil, tarz olarak kültür olarak kral adamlar. yasantıları falan super yanı. biz binyıllarca birimiş kültürü tadı tuzu atmısız kenara aptal gibi. ha yalan olmasın, yoğurt ve pastırmayı tutmusuz. lan en onemli kisimlerini tutmusuz iste napcaktik at ustunde cadirda mi yasicaktik hala ya oh mis gibi yogutlu sarma pastirmali yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 muzik ve din kalsa oda iyi olurdu. at iyidir lan, petrol bitiyo zaten. atın varsa kralsın önümüzdeki expensionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 olm itude yildizda felan elektrikli araba yapiyolar gunes isikli ona bincez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben gördüm abi onları. itude 42 kilo bi kız bulmuslar. bitek onu yürütüyo o araba, sen nah binersin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben urasamam abi atla felan buyuk adada bile yoruluyorum kokudan dizel araca bineriz yanmis yag koyariz icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben at üstünde yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sen at üstündeyken ayağın yere değerki, sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DtWmQ3tJLxw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DY1pcEtHI_w&feature=related bu cok efsane bi olay bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar