Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'ye fax çekmek (acil yardım!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ingilterenin uluslararası numaralarınıda ekleyip normal bi faks makinasından yaparsın sanırm[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
İngiltere'nin alan kodu 44 idi. Bu durumda senin çevirmen gereken numara +440870 286 1001 olmalı, yani fax makinanda basman gereken tuşlar sırası ile

0 0 4 4 0 8 7 0 2 8 6 1 0 0 1[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
kırtasiyelerde çekiyorlar[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
alla alla ben mi yanlis anladim ? acil degilse neden burada boyle sacma sapan seyler soruyorsun be adam .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
faxla uğraşma email atıp cancel et[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Bende fax makinası varda,3 saat içinde falan çekmem gerekiyor yoksa despatched olacak. Normal fax makinasıyla çekmeyi anlatan arkadaşınkinden çektim herkese teşekkürler... E-mail ile oluyo mu bilmiyorum çünkü sitede "nası cancel etcem" diye bi bölüm var orda şuraya fax çekin yazıyo.[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da---
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 10 Ağustos 2004 03:50 tarihinde demiş ki:
said:
GE-TA, 10 Ağustos 2004 01:38 tarihinde demiş ki:
İngiltere'nin alan kodu 44 idi. Bu durumda senin çevirmen gereken numara +440870 286 1001 olmalı, yani fax makinanda basman gereken tuşlar sırası ile

0 0 4 4 0 8 7 0 2 8 6 1 0 0 1

870'den önceki sıfırı atman lazım. Böyle olacak yani; 0 0 4 4 8 7 0 2 8 6 1 0 0 1

yep dogru olan bu[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...