Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Arkadaşlar ben gameloaded.co.uk'dan br spiarpiş verdim fakat şimdi cancel etmem lazım. Cancel etmek için şu numaraya fax çekmem lazım: 0870 286 1001 Nası yapıcaz? Aynen böyle girsek olmaz heralde bi el atıverin[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gir download.com a arattir fax program diye . cek kafana gore go go go .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ingilterenin uluslararası numaralarınıda ekleyip normal bi faks makinasından yaparsın sanırm[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 acil ya o bakimdan nerden bulsun adam simdi fax makinasi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 İngiltere'nin alan kodu 44 idi. Bu durumda senin çevirmen gereken numara +440870 286 1001 olmalı, yani fax makinanda basman gereken tuşlar sırası ile 0 0 4 4 0 8 7 0 2 8 6 1 0 0 1[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kırtasiyelerde çekiyorlar[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 alla alla ben mi yanlis anladim ? acil degilse neden burada boyle sacma sapan seyler soruyorsun be adam .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 faxla uğraşma email atıp cancel et[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bende fax makinası varda,3 saat içinde falan çekmem gerekiyor yoksa despatched olacak. Normal fax makinasıyla çekmeyi anlatan arkadaşınkinden çektim herkese teşekkürler... E-mail ile oluyo mu bilmiyorum çünkü sitede "nası cancel etcem" diye bi bölüm var orda şuraya fax çekin yazıyo.[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Oops, haklısın dresquin. Oradaki 0 yok.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Dresquin, 10 Ağustos 2004 03:50 tarihinde demiş ki: said: GE-TA, 10 Ağustos 2004 01:38 tarihinde demiş ki: İngiltere'nin alan kodu 44 idi. Bu durumda senin çevirmen gereken numara +440870 286 1001 olmalı, yani fax makinanda basman gereken tuşlar sırası ile 0 0 4 4 0 8 7 0 2 8 6 1 0 0 1 870'den önceki sıfırı atman lazım. Böyle olacak yani; 0 0 4 4 8 7 0 2 8 6 1 0 0 1 yep dogru olan bu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar