batuhan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Merhabalar hard disk araştırmalarımın sonucunda. Samsung Spinpoint F3 1TB Model HD103SJ modelini almaya karar verdim.150 tl civarinda.Sorum şu benim eski 160 gb seagate var emektar.Bunu yeni hdd nin yanında kullanmak istiyorum.Performans olarak bi etkisi olurmu.Bide nette acronisle direk windows kopyalamaktan bahsetmişler.Bazı sorunlar çıkartıyomuş sanırım tam anlamadım 0 dan win 7 mi kurmak daha iyi olur kopyalamakmı.Yada 160lığı hiç kullanmamakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 160gb lıgı 2.ci hdd olarak kullanabilirsin. Bende de öyle bir IDE takılı depo niyetine kullanıyorum. Herhangi bir sorunda yaşatmadı. Ayrıca sıfırdan windows kurmak kopyalamaktan daha iyi. Ayrıca HDD budur Western Digital Caviar Black Series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Abi sağol güzel demişsin wd çok iyi gerçekten bakıncada.Farklı farklı bi sürü ürünü var şimdi bakıyım dedim kafam çok karıştı.Sitelere bakıyorum herbirinde farklı model ismi yazıyo. Sen bana 1tb lik bi link verebilirmisin.Ben şu modeli buldum sanırım doğru: WD Caviar Black 1TB 3.5 SATA2 WD1001FALS Net sipariş 182 TL http://www.netsiparis.com/detay/12411329065/WD-CAVIAR-BLACK--1TB-3-5-SATA2-WD1001FALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi samsung ile aralarında pek bir fark yok. ikiside işini çok rahat bir şekilde görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Benim bir tanes sata var. yedeği ide idi. 3. olarak da sata aldım. Performans olarak da pek etkilemiyor. Yani ne kadar etkileyebilir ki diye de düşünmeden edemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 işletim sistemini sata ve ide hdd'lere kurup test edebilirsin ne kadar fark ettiğini daha iyi anlarsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Benim 160 olanda sataydı sorun olmaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar