fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ceza sahası dısından 3 gol attım. kariyer rekoru. HEM DE 40 DAKİKA DEFANS OYNAYARAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 2 si bana, sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 takımlar dengesizdi, hava sıcaktı, saha onceden ıslatılmıstı, bizim takım birbirini tanımıyordu uyum sorunu cekti, karsı takım cok sert oynadı, seren 3 gol attı, sizin takım cok kostu... Daha da sayardım da aklıma gelmedi :) Bu nedenlerle kaybettik saymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 _Tora_ said: seren 3 gol attıbu adam çok iyiymiş, bir de defans oynayıp yapmış bunları. imba lan bu adam, güçsüz takıma koyun anca dengeler reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bu arada birkaç defa kasap kimliğimi gösterdim başta ilhan olmak üzere rakip takıma; özürlerimi diliyorum buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 fizban said: _Tora_ said: seren 3 gol attıbu adam çok iyiymiş, bir de defans oynayıp yapmış bunları. imba lan bu adam, güçsüz takıma koyun anca dengeler reröre. bu adamın bir ara bana "sen git ben buraları tutarım" demişliği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ahahahah 3 e 2 gelirlerken ALIRIZ ARDA BİŞİ OLMAZ BUNLARDAN gazı vermem daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 başıma bi iş gelmicekse bi sonraki maç serenle olmak istiyorum. hatta tora da bizden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aldınız ama dogru demisin o pozisyonda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Sonra ağlıyosunuz ya yok top tutan adam yok, yok bilmem ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi tuttuğumuz zaman da el var diyosunuz. offfffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 şükrü... şükrü... şükrü... şükrü... şükrü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Wishmaster said: Sonra ağlıyosunuz ya yok top tutan adam yok, yok bilmem ne :D top tutan adamımız vardı allaha sukurde top suren yoktu :) ben denedim biraz benimde kapasitem belli ileride :) sut vole karısımı ıskamla zaten goz doldurdum bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 esnekligim ve ucan kafamla goz doldurdum o yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar