Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şu uzak masaüstü bağlantısını hep merak ederdim uğraşıyım dedim şimdi. bütün ayarları yapmama rağmen bağlanamıyorlar benim makineye. portlar açık ayarlar tamam. yalnız şöyle bı durum var. evdeki ayn ıneti kullanan bi laptopla xp olmasına rağmen rahat rahat bağlandım. neden diğer insanlar bağlanamıyor. google ladıgımda herhangi bir ağ bağlantısı gerektiği söylenmiyordu. yani illa ağ bağlantısımı gerekiyor ben uzak masaüstüne bağlanabilmem için? bilmediğim, yapmadığım ne olabilir diye düşünüyorum ama bulamadım. ayarlar tamam izinler verildi. portlar açıldı. başka ne esprisi var bu işin bilmediğim? teşekkür ederim şimdiden. edit: ayrıca kullanıcı ekleyip parolada verdim. bağlanan adam o kullanıcıdan girsin diye ama yine olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hiç kastırma ya, win altında işletim sistemleri de ayrıysa hele binbir türlü sorun çıkıyo. teamviewer kullanıyorum ben uzaktan bağlantı için, babama bilgisayarda bişey yapmasını anlatmak gibi kanser edici aktivitelerden kurtuldum sayesinde. TeamViewer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 portlar açıldı ne demek? senin modeminden 3389 gelen portunu lokalindeki bilgisayarlardan birine yönlendirmen lazım. yani eğer ki desktop'a erişilecekse remote desktop ile, ve desktop ın LAN'daki ip si 192.168.2.3 ise (mesela); senin modemindeki gerçek 3389 portunu, sanal sunucu ile, 192.168.2.3 ipsinin 3389 portuna yönlendirmen gerek. böylece LAN'de olmayan bilgisayarlar da, senin dış ip ni vererek, senin desktop ına bağlanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dışarıdan bi bilgisayar, senin ip ni yazıp Remote Desktop bağlantısı kurmaya çalışırsa, ilk önce o bilgisayardan senin verdiğin ip ye ve otomatik olarak 3389 portuna bağlantı kurulmaya çalışır. (yeşil ok) bu baglantı modeme ulaşır, fakat modem 3389 portunun nereye gideceğini bilmez ise, bir cevap dönmez ve baglantı kurulmaz. ama eğer ki sen modem ayarlarından üstte dediğim port forwarding i yaparsan (modemin 3389 portunu, desktopın 3389 portuna yönlendirmek), o zaman modemin 3389 portuna gelen istek, modem tarafından aynen desktopa aktarılır(pembiş ok), desktop'ın 3389 portunda da Remote Desktop çalıştığı için, cevap döner ve bağlantı kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Win 7'nin firewall'indan da eklemek lazim actigin port'u. Öyle salak asiri bi korumasi var. Teamviewer cok basarili bu konuda, tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Team Weaver, Radmin falan hepsini denedim eğlence olsun diye. Güzelmiş hepside.teşekkür ederim. Yalnız işte dediğim gibi Windowsun olayını hep merak ederdim, kgns olayı çok güzel anlatmış ona ayrıca teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 logmein ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 heheyt yaptım sonunda. tek eksiğim port yönlendirme olayını yanlış yere yönlendiriomuşum. kendi lokal ipmi yanlış biliomuş. aslında yukarda seçeneklerde varmış direk uzak masaüstü hedesi ekle diye. ekle dedim direk otomatık ayarları kendi yazdı. teşekkür ettim tekrar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 stimpak said: hiç kastırma ya, win altında işletim sistemleri de ayrıysa hele binbir türlü sorun çıkıyo. teamviewer kullanıyorum ben uzaktan bağlantı için, babama bilgisayarda bişey yapmasını anlatmak gibi kanser edici aktivitelerden kurtuldum sayesinde. TeamViewer (tu) müthiş birşey yahu. İphone app.'ı dı var iphone'dan pc'mı kontrol ediyorum. Yalnız teamviwer free var birde pro var o 99 dolar ne var bunun içinde ki bu kadar pahalı. Biri bedava birisi dünyanın parası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 free olan süreli bağlantı yapıyo bildiğim kadarıyla. pro mu bilmiyorum da ürünü satın alıp kendi şirketinde kullanabiliyosun(kendi serverını falan kuruyosun vs vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar