dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 toggie said: dasaaa said: roller coasterın sana binmesi haber olurdu! ? adam köpeği ısırdı? edi büdü?? hatırlamıyor musun? a-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6p5IiLsx98Y Buna bindim de pek bişeyi yok hiç yoktan iyidir modunda.Takla falan atarken boynum ters hareketle kasıldı falan o kötüydü ama yine de zevkliydi http://www.youtube.com/watch?v=ooWDNUyKbOM Tercih ise budur benim için.Bi de yeni bi alet gelmişti o ama adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 0-130 2.3 sn oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 paris'deki parc asterix'de goudarix diye bişey var. youtube'da videolarıda var. O da efsanedir. üst üste 2. seferi en önde binince beyniş şey olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi sakat olay bunlar feci tırsarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ah Thorpe Park. Çok canım çektiiiğğ! Ben de binmiştim ona; o kadar kuyruğa pek değmiyor diğeri daha güzel. Neydi? Inferno bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Nemesis Inferno'ymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paticik Thorpe Park buluşması yapalım asdrfgrtg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Yaz doneminde Europapark a gidip Silverstar a binecek arkadaslar varsa, toplanip gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sesu said: Nemesis Inferno'ymuş. En eglencelisi Nemesis Inferno zaten, uzun ve ayaklar sarkık, raylar ustte falan cok iyi. Ama ilk video koydugum alet klasiktir ya. ABD'de ilk yapılanın belgeselini izlemistim ben. Ucak kalkarken bile ilk 2.3 saniyede 80 mile ulasmıyor yani, dehset birsey yasamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben de orlando da binmiştim. ama kendim çektim :). Çok uzun süre en öne binmek için bekliyorsunuz, gerçekten fark çok fazla. Bu roller costerda ayaklar havada. Baş kısmından bağlısınız. Aynı anda 2 tane farklı roller yola çıkıyor ama diğerini göremiyorsunuz (veya ben göremedim) Aşırı küfür nedeniyle sesler silinmiştir. :P Ne kadar kısa sürüyor diyen arkadaşlar var, daha uzun sürse birçok kişi bayılabilir. Zaten bittikten sonra bir süre oturduğun yerde bekletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nerede kaldı o atlı karıncalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bir hafta sonra Cedar Point'te iş başı yapıyorum, çok heyecanlıyım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 big thunder'a bindiydim, fransa disney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben bugün buna bindim, acayip adrenalinliydi http://www.arabam.com/images/FotoHaber/a__peugeot_j9_neu3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hepsine bindim bisana binemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar