Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 böyle uzun saatler boyu başından kalkmakta güçlük çekeceğimiz, iki kişi oynayabileceğimiz. silahla olsun büyüyle müyüyle olsun nasıl olursa olsun ilerlemeli bir oyun istiyoruz. önerileriniz için teşekkürler. bb kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gears of war ben de bundan başka oyun oynamadığım için her konuya aynısını yazıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 3 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aquila said: gears of war ben de bundan başka oyun oynamadığım için her konuya aynısını yazıyorum sdf. sdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 3ün 5in davasını yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 little big planet ? silah büyü müyü yok da daha çok cümlenin nası olursa olsun kısmına odaklandım asdf army of two var bi de ama pek bi bilgim yok hakkında. rainbow six vegas da oynayabilirsiniz. split screen şeklinde co-op oynanabiliyor. gerçi "ilerlemeli" derken pek bunu kastetmemiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Osso said: böyle uzun saatler boyu başından kalkmakta güçlük çekeceğimiz, iki kişi oynayabileceğimiz. silahla olsun büyüyle müyüyle olsun nasıl olursa olsun ilerlemeli bir oyun istiyoruz. önerileriniz için teşekkürler. bb kib gears of orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 monster madness demo cekin ps3 varsa, asiri zevkli co-op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 shapshal said: little big planet ? silah büyü müyü yok da daha çok cümlenin nası olursa olsun kısmına odaklandım asdf army of two var bi de ama pek bi bilgim yok hakkında. rainbow six vegas da oynayabilirsiniz. split screen şeklinde co-op oynanabiliyor. gerçi "ilerlemeli" derken pek bunu kastetmemiş olabilirsin. army of two aldık oynadık baya hoşumuza gitti, online denedim ilk başlarda kasar gibi oldu ama açıldı sonra baya online oynayan var hoşuma gitti. Şükrü senin dediğin oyun xboxa varmış ps3e yok dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 resident evil 5 silahlı 2 kişilik ama kısa suruyordu hatırladıgım kadarıyla bi araştırın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yenilerden lost planet'in de co-op'u vardı sanırım, onun da gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 marvel ultimate alliance 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 marvel ua 1-2 army of two 1-2 win gerçekten. çok bayarsanız lego serisi var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 trine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 trine güzelde sadece pc için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 PSN için de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Trine`ı pad le oynayana ach var zaten. Marvel Ultimate Alliance 2 oynayan olursa gelirim ben bu arada, serverlar boş olduğu için multisini hiç deneyemedim ama çok zevkli olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 wizard dışındaki classları gamepadla oynamak çok daha rahat bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ben ps de hiç denemedim, pc de pad ile coop`a yetememiştim, hem wizard hem de thief le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar