CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Buraya açıyım dedim yeni online oyunun geliyormuş çok sevindim açıkçası azda kaldı http://store.steampowered.com/app/49400/ Co-op, single , multi olarak oyun dağılıyor güzel yapmışlar bence yorumlarınızı alalım ayrıca 10 dolar çokta ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kartlara para vericekmiymişiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 öyle birşey okumadım, ama şöyle birşey var sanırım campaign oynayıp deckleri unlock falan ediyoruz bence güzel ya pre order ettim hatta expansion 1ı bedavaya alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben de konuyu açmaya gelmiştim, ismini gördüm, aldım, nedir ne değildir hiç bir fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 baktım da mtgo ya 2-3 animasyon eklemişler bi de AI eklemişler. mtgo oynayın bence magic oynayasınız varsa xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 e daha fazlasıymış işte bunu oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://img815.imageshack.us/img815/2091/adszkg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 alanlar için söyliyim oyun released oldu saldırın ben dl ediyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 PSN den mi indiriyoz bunu ? Yoksa cd olarak mı satılıyo. Normal MTG nin konsoldaki hali mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 pcde abi bu oyun:) oynadım bu arada gayet güzel başta basit bir planeswalker deckiyle başlıyorsunuz campaignde ya da direk multi oynıyabiliyorsunuz ben campaign oynuyorum şimdi oyun bence gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 girdim acc aldım satın aldım indiriyorum raylaylay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hocam ekle beni steamden custodem nick co-op falan dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 atesledim bi request, mbehlil ama sp3 yokmus bilgisayarda calismadi, sp3 kurmaktayım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 co-op online oynanmıyor, sadece LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Abi MtgO acc al planeswalker setiyle başlatıyor zaten bunun olayı ne ki ? Tüm kartlara ulaşım imkanı falan mı var beleş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Grafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 pre-order edince ilk expansion ücretsiz diyordu 5 dolarlık bir dlc var ama yüklümü değilmi nasıl anlaşılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ben de takıldım ona, dlc ye tıklayınca sadece add to chart seçeneği çıkıyor, herhalde içinde var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 edit: halletm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 pre-order ile gelen kodla 1 deck 1 de unique proma card cepte :) tabii tr de yok mekan, o yüzden fransaya gönderdim belgeyi hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 pre order etmiş olanlara direk ekleniyor expansion 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 eklenti yüklü mü değil mi şöyle anlarsınız; eğer campaing'de 16 tane görevin üstüne +5 daha varsa orada (5incisi Nicol Bolas zaten) ve challenge bölümünde de 8 tane challenge +3 tane varsa yüklü demektir... yahu elimde kartları tutarken de öyleydi şimdi de aynen öyle; ya 15 tane land gelir ya tek land ile şahane kartlarım varken -35 canla yenilirim :D demek ki olay atmosfer değilmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 şans oyunu magic xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hujukt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bu oyunu online oynayabilirmiyiz acaba multiplayer kısmı var ama oyuncu bulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Beyler hala oynayanız varsa beni steamden ekleyin Ared89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar