efe.hizar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 merhabalar, neredeyse 1.5 yildir özenle oynadigim karakterimi vakitsizlikten elden cikartmak durumundayim: karakterim hakkinda özet bilgiler söyle -hicbir 0.0 politikasına karismadigindan istedigniz tarafa katilabilirsiniz - solo konusunda neredeyse rakipsiz bir skill set'i var -40m pvp skill -hesabında 2.2milyar isk var -full slave set'i var (2.1 milyar degerinde) diger uzerindeki onemli implantler: -pashan's turret customization +%7 dps (1.5milyar isk) -lancer g2-alpha +%5 large turret dps (0.25 milyar isk) -3 adet jump clonesolo takilarak yapilmis iyi bir killboardgemileri: proteus: 858dps, 348k ehp, 20km scram range degeri 1-2milyar civarindadir (alt karakterden gelen bonuslarla 440k ehp cikabilecek) abaddon: 1070dps, 231k ehp tum bunlar disinda sayamadigim pek cok item'i var sagda solda. skill olarak empire odaklı egitigimden gallente ve amarr bs'lerine full biniyor. proteus'u yine full kullaniyor. Onun disinda diger ufak t2 gemilere binebiliyor. Zaten killboard'tan goreceginiz uzere cogu savasim 1 vs cok dusman tarzi oldugundan ehp'e cok onem verdim.detayli sheet burada sifre: paticik bu hesabımı desteklemek icin kullandigim diger hesabımda aynı zamanda satılık, ana hesabıma iyi bir teklif gelirse onu da hediye edebilirim. diger hesabımda 2 karakterim var bir karakterim mukemmele yakın high sec hulk kullanıyor ve haftada 380m'e yakın para cıkartabiliyor. diger karakterim ise scout ve support icin kullaniyorum mukemmel cov ops kullanıyor (implantlerle) ve 2-3 hafta sonra yine iyi bir commandship kullanicisi olacakti (support icin) onlari sheetleri de soyle ki:covopsmadenci karakterleri gormek icin sifre: paticik teklifleri öm üzerinden yapabilirsiniz. Transferi yapmak sorun degil, ofisim kadıköy'de orada rahatlıkla halledebiliriz. Eve'de tek solo yapabildiginiz yer empire wardec sistemi oldugundan karakterlerimle tek basima hep 3 sirkete savas acarak gecirdim gunlerimi. Daha trial account iken pvp'e basladim; ozellikle amarr-penirgram cevresimden taninann bir karakterdir zaten forumda eski mesajlara bakarsaniz eski hikayelerimi bulabilirisniz. Smack yapmamaya, durust bir sekilde her zaman sözünü tutmaya (aldığım ransomları herzaman onurlandırmaya) 1v1'de asla hile yapmamaya hep dikkat ettim. Saygı duyulan bir reputasyonum vardır, cogu savas açtığım sirketlerle sonradan arkadasliklarim oldu. gibi gibi çok da uzun tutmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 özel mesaj at abicim görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 CloSED please. This Chars was bought by me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kaça aldı bilelim böyle kapalı zarf olmas ki ben de satcam belki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Gerçek para ile char satışı paticik forumda yasssakkk gardaşım. yoksa senden mi saklayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar