Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noldu pati halkina yahu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa bu yaz hiç tadı yok netin zaten.sadece son 2 gündür değil yaz başından beri.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Mesaj tarihi:
?
eeueuh valla ben forumun en kalabalık yazını gördüğümü sanıodum ?[signature][hline]stick me with pins
peel away my skin
pluck out my eyes
i can't stand to see you die
Mesaj tarihi:
burdayız yahu ama su mangal ısı nolcak merak edıorum euhehue=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Valla yaz başında evde kös kös oturan tek ben olucam böhü diye düşünüyordum.
Ama maşşallah benim gibi bir sürü pati var ne mutlu :D[signature][hline]Madcat..
Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
said:
PawligeR, 05 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Çoğu kişi tatile gitti sanırım...
Bizde buralarda geziniyoruz.Asker hazırlığı yapıyorum :)

aynen valla bende halamlara asker yemegıne gıttım
bana yesıl yesıl donlar almıs olum ben nasıl gıyıcem onları ya[signature][hline]paticik gece vardiyasinda
Mesaj tarihi:
öss stresinden dha yeni çıktık tercihti hedeydi falam khiç bakamıyorum neyse bndna sonra bakalım artık =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
walla bnde yazlıga gıdıp gelıyorum su an evdeyım yazlıktan dondum tekrar yazlıga gıtcm pztsı..nese hueuhe ayrıca mangal ısı noldu ehue sucuklar hazır=P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ben de tatile gidemedim bir türlü
sıkıldım istanbulda sürünmekten[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
said:
huun, 05 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
sayi olarak bilmem ama kalite olarak artmis olmasi lazim ben varim en basta .

lol :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • Yeni Oluştur...