Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 herhangi bir şey farketmez, hobi amaçlı yapılabilecek bir şey arıyorum pc de. Mümkünse programlara bindolarlar yatırmayayım ve hobi olarak yapacağım birşey için gece gündüz çalışmam gerekmesin. Ama yaratmak olsun içinde. Yaptığım şey sonucunda birşeyler yaratayım. Evet tavsiyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 paticikte post kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 rapçi ol 8000 arkadaşın olsun msnde, konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 denedim sıktı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kız mesenesi iste insanlardan, kamera aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kız msnesinde ne yaratıyoz usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Hello World yazacak kadar programlama dili öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 her türlü programlama dilini hello worldden 3 chapter daha ilerde olucak kadar biliyorum denedim . Çok uğraş gerektiriyo o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 blog aç onunla uğraş. hem yavaş yavaş blogu güzelleştirmek için html öğrenirsin, hem de bloga yazmak için bişeyler araştırırsın, genel kültür olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cubase e gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 html biliyorum php kasmak çok uzun iş geliyo ondan uğraşmadım pek. Wordpress editliyim dedim o da sıkıcı geldi nedense. Sanırım hem tasarım hem kodlama yaptığım için dsfsd. Cubase ile reason u şöyle bi çekip kullanmıştım hoş programlardı ona da ses kartı fln lazım ya gitarı bağlamak fln OHA LAN HERŞEYİ DENEMİŞİM aslında şöyle biraz pc yi kurcalasam mı fln diye düşünüyorum. Benim bi eski anakart var onun üzerindekileri sökim bi daha lehimliyim fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SeaGle said: Hello World yazacak kadar programlama dili öğren aynen ya klasik ilk ders programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 müzik yapma programları (böyle tanımlamaya can kurban) indir janjanlı müzik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bugün opengl le bi bi pencere yapiyim dedim bi baktım 300 küsür satır kod tutmuş sırf bi pencereye, geç bu işleri geççç dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Friedman said: html biliyorum php kasmak çok uzun iş geliyo ondan uğraşmadım pek. Wordpress editliyim dedim o da sıkıcı geldi nedense. Sanırım hem tasarım hem kodlama yaptığım için dsfsd. Cubase ile reason u şöyle bi çekip kullanmıştım hoş programlardı ona da ses kartı fln lazım ya gitarı bağlamak fln OHA LAN HERŞEYİ DENEMİŞİM aslında şöyle biraz pc yi kurcalasam mı fln diye düşünüyorum. Benim bi eski anakart var onun üzerindekileri sökim bi daha lehimliyim fln abi şişman mısın? altında birşey arama abi ama çok işsizsin, merak ettim sadece kilonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yok be abi 195 boy 100 kilo. fazlam var ama böyle 24 saat pc başı yapan adam göbeğim yok bira göbeğim var. Zevk alıcağım şeyi bulmaya çalışırken herşeyi denedim 1-2 senede D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Masturbasyon söylenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yeni birşey deneyip canı sıkıldıktan sonra yapıyordur onu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 seksi bulduğunuz oyun karakterlerinden arşiv yaptım uygun bi zamanda slide show eşliğinde olucak inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Flash oyun oyna. İnternet bölümünü kurcala biraz bak orda çok taş flash oyunlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sc2 ye giriyorum şimdi biraz fame kasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bu arada bak bu önerim ciddi. Bi tane yağ tenekesi bul. Ondan kayık yap. Şekil ver macun çek boya. İçine kontraplak döşe. Model gemin olsun. Ya da en yakın Türk Hava Kurumu'na git, model uçaklar var al onlardan adım adım yap. En basit olanı "gökçen" modeli hatta. Çok gelişmişleri var, yavaş yavaş yaparsın. Ya da iyi bi ağaç bul onu yontarak tekne yapmayı dene, o da aşırı keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 on pc demişsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 eet pc bağımlısı olduğum için öyle gerektiriyo. Neyse sc2 de bi galibiyet aldım iyi geldi adam paso saldırdı saldırdı base i boş tutmuş bi yardım içeri giriş o giriş rage quit çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar