SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Selam, depozito patlamasın diyerekten duvarları rötüşluyordum, lakin altta havlu varmış ona damladı biraz. Şu su bazlı boyalardan saten mi ne diyorlar ya. Nasıl çıkarırım bunu, tinerim yok. Lanet boyaların özelliğini de bilmiyorum ki, sentetik selülozik olsa hallederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 su bazlı boya. su bazlı. su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 teorik olarak suyla çıkması lazım. ılık sabunlu suya sok, boyalı kısımları çitile elinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sorun havludaki boya lekesi mi? at gitsin abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Havlu benim değil =/ Büyük banyo havlusu, el havlusu falan olsa özdilek havlum var hiç kullanılmamış veririm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 oldu da çıkmadı tinere girme hemen. camaşır suyu felan dene max. selülozik tiner eritir direk, belki sentetik kullanabilirsin. ama reelde at çamaşır makinesine sıcak suyu görünce çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Selülozik basmam tabi de, sentetik de ne kadar iyi yıkarsan yıka biraz leke bırakıyor. Tinerin kendi lekesi kalıyor yağ gibi. Du vakalım sıcak su yapayım da sileyim onunla. Ulan elalemin derdiyle ben uğraşıyorum sonra pisliğiyle de bizzat ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 stimpak said: teorik olarak suyla çıkması lazım. ılık sabunlu suya sok, boyalı kısımları çitile elinle. her yerinden öpüyorum rüştü sıcak suya bandırılmış bezle sildim çıktı. Ofs dertten kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu konuda yazarın verebileceği kadar fazla Özdilek havlusu olduğunu öğrendik. Bir başka konuda görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ahaha yok la nerde sdf Bitane var, ben pek öyle kaliteli havlu kullanamıyorum sdfs. Yüzümü tahriş edecek ki uyanabileyim sabahları. Bitane var fazladan yani gençler, sakin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Yazar elinde fazla Özdilek havlusu olduğu intibasını bıraktığı için panik olmuştur. sfdds Varsa var abi, Özdilekten gelip dövmeyecekler ya. Aslında bende alsam bak iyi olur Bu konu artık Özdilek havluları üzerinedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Yok abi dağıtacak kadar yok diye dedim dasgfhj Ya güzel de çok konforlu dediğim gibi, tahriş etmesi lazım havlunun yüzümü yoksa sabah ayılamıyorum ben sdgfd Ama çok kaliteli la havluları, bornozları hele (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çıkartamassan haber ver veli göçer marka çok kaliteli bir dairem var onu vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar