Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su Bazlı Boyayı Temizlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

depozito patlamasın diyerekten duvarları rötüşluyordum, lakin altta havlu varmış ona damladı biraz. Şu su bazlı boyalardan saten mi ne diyorlar ya. Nasıl çıkarırım bunu, tinerim yok.

Lanet boyaların özelliğini de bilmiyorum ki, sentetik selülozik olsa hallederdim.
Mesaj tarihi:
oldu da çıkmadı tinere girme hemen. camaşır suyu felan dene max. selülozik tiner eritir direk, belki sentetik kullanabilirsin. ama reelde at çamaşır makinesine sıcak suyu görünce çıkması lazım.
Mesaj tarihi:
Selülozik basmam tabi de, sentetik de ne kadar iyi yıkarsan yıka biraz leke bırakıyor. Tinerin kendi lekesi kalıyor yağ gibi.

Du vakalım sıcak su yapayım da sileyim onunla. Ulan elalemin derdiyle ben uğraşıyorum sonra pisliğiyle de bizzat ben.
Mesaj tarihi:
stimpak said:

teorik olarak suyla çıkması lazım.

ılık sabunlu suya sok, boyalı kısımları çitile elinle.

her yerinden öpüyorum rüştü

sıcak suya bandırılmış bezle sildim çıktı. Ofs dertten kurtuldum.
Mesaj tarihi:
Ahaha yok la nerde sdf

Bitane var, ben pek öyle kaliteli havlu kullanamıyorum sdfs. Yüzümü tahriş edecek ki uyanabileyim sabahları.

Bitane var fazladan yani gençler, sakin sdf
Mesaj tarihi:
Yazar elinde fazla Özdilek havlusu olduğu intibasını bıraktığı için panik olmuştur. sfdds

Varsa var abi, Özdilekten gelip dövmeyecekler ya. Aslında bende alsam bak iyi olur

Bu konu artık Özdilek havluları üzerinedir
Mesaj tarihi:
Yok abi dağıtacak kadar yok diye dedim dasgfhj

Ya güzel de çok konforlu dediğim gibi, tahriş etmesi lazım havlunun yüzümü yoksa sabah ayılamıyorum ben sdgfd

Ama çok kaliteli la havluları, bornozları hele (tu)(tu)
  • Yeni Oluştur...