Hygieia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Karazhanda Yeni Kurulan Pve guildimize üyeler alınacaktır başvuru için http://anarchist.mmochief.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Karazhan'da guild kurmak büyük hata, hatanın neresinden dönerseniz kardır.pug'ların seviyesine gelemezsiniz/gelirken zorlanırsınız, sonra da kafayı yersiniz emeginizin karşılığını alamadığınız için. aha bu mesajım da burda dursun 3 ay sonra hatırlar bakarsınız "lan adamı dinleseydik keşke" diye. migrate edin, ya da vaz geçin, size benden çok samimi tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hygiea? Çağatay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbison Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 he ya benim de o char artık benim deil karazhandaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Özgün'ün dudu ile oynuyomuşsun diye duymuştum ben de zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar